Jubilejný desiaty titul pre Nelly Korda.

25.03.2024 13:15 Američanka s českými koreňmi, Nelly Korda, si na turnaji Fir Hills Seri Pak Championship vybojovala už svoj jubilejný desiaty titul na okruhu LPGA Tour a získala v tejto sezóne druhé víťazstvo. Opäť sa nevyhla chybám a slabším chvíľkam, ale nakoniec sa tešila z víťazstva. Po prvom kole to s ňou nevyzeralo dobre a bojovala o cut, ale v druhej časti druhého kola sa jej Príspevok Jubilejný desiaty titul pre Nelly Korda. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Peter Malnati sa dočkal ďalšieho titulu po takmer deviatich rokoch.

25.03.2024 13:15 Peter Malnati sa na okruhu PGA Tour nedá prehliadnuť. Vďaka svojmu typickému klobúku a žltým loptičkám. Profesionálom je od roku 2009 a zo svojho prvého titulu na okruhu PGA Tour sa tešil v roku 2015 na turnaj Sanderson Farm Championship. Od tej doby ale pocit víťazstva na žiadnom turnaji nezakúsil. Takmer deväťročné čakanie ukončil na turnaji Valspar Championship. Príspevok Peter Malnati sa dočkal ďalšieho titulu po takmer deviatich rokoch. zobrazený najskôr Golf Zóna.

V Singapúre si v play-off vybojoval titul Švéd Svensson.

25.03.2024 03:15 Turnaj Singapore Classic sa dostal do kalendára DP World Tour po prvý krát v minulom roku. Tento rok sa už v názve turnaja objavilo meno nové sponzora a turnaj sa tak volal Porsche Singapore Classic. Miestom zosal Laguna National Golf Resort Club, ktorý bol svedkom dramatického turnaja, ktorého víťaz sa zrodil až po tretej jamke rozohrávky. Po štyroch Príspevok V Singapúre si v play-off vybojoval titul Švéd Svensson. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Scottie Scheffler obhájil titul na turnaji The Players.

18.03.2024 07:46 Turnaj The Players Championship je medzi hráčmi aj odborníkmi považovaný za piaty neoficiálny major turnaj mužského golfového kalendára. Stadium Course na TPC Sawgrass bol v tejto sezóne svedkom dramatického turnaja. Na jeho konci bol však rovnaký víťaz ako minulý rok, Scottie Scheffler. Scheffler sa držal v popredí výsledkovej listiny počas celého turnaja, ale trápili ho zdravotné problémy Príspevok Scottie Scheffler obhájil titul na turnaji The Players. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Najmladší víťaz európskej túry sa dočkal titulu po 11 rokoch.

11.03.2024 16:15 Talian Matteo Manassero sa v roku 2010 stal historicky najmladším víťazom turnaja na najvyššej európskej túre. Mal 17 rokov a 188 dní, keď vyhral Castello Masters Costa Azahar. V roku 2013 dvihol nad hlavu svoju štvrtú trofej z European Tour a zdalo sa, že jeho hviezdnu kariéru nikto nezastaví. Prišlo však zlé obdobie, kedy sa Manassero prepadol až na Príspevok Najmladší víťaz európskej túry sa dočkal titulu po 11 rokoch. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Tretí titul pre mladú Nemku Alexandru Forsterling v Tampe.

11.03.2024 16:15 Kým LPGA Tour hrala svoj turnaj v Ázii, Ladies European Tour sa presunula do Ameriky, kde sa odohral ďalší zo série turnajov Aramco Team Series. Turnaj sa hrá na tri kolá, pričom v prvých dvoch kolách sa okrem individuálneho výsledku hrá aj v súťaži družstiev. Družstvá sú štvorčlenné, zložené z troch profesionálnych hráčok a jednej amatérky. V Tampe bol súboj tímov Príspevok Tretí titul pre mladú Nemku Alexandru Forsterling v Tampe. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Scottie Scheffler si opäť obliekol ikonický červený sveter.

11.03.2024 16:15 PGA Tour mala na programe turnaj pomenovaný po jednom z najväčších velikánov svetového golfu. Arnold Palmer Invitational hostilo ihrisko Arnold Palmer´s Bay Hill v Orlande a privítalo 69 pozvaných hráčov. Do víkendového kola postúpilo najlepších 58 hráčov a víkend si na turnaji prekvapivo neužil napríklad Tommy Fleetwood, Collin Morikawa ale aj obhajca titulu Kurt Kitayama. Výkon ako na húpačke Príspevok Scottie Scheffler si opäť obliekol ikonický červený sveter. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Dramatické play-off v Portoriku zvládol Brice Garnett.

11.03.2024 16:15 Súbežne s turnajom Arnolda Palmera sa hral aj turnaj Puerto Rico Open. Ihrisko Grand Reserve GC privítalo hráčov PGA Tour, ktorí nedostali pozvanie do Orlanda. Turnaj bol od začiatku veľmi vyrovnaný a tak sa niet čo diviť, že o titule muselo rozhodnúť play-off. Po štyroch kolách mala na svojom konte rovnaké skóre -19 dvojica domácich hráčov Brice Garnett Príspevok Dramatické play-off v Portoriku zvládol Brice Garnett. zobrazený najskôr Golf Zóna.

V Hong-Kongu na LIV Golf víťazne opäť Crushers GC, premiérovo Ancer.

10.03.2024 20:30 LIV Golf sa presunula do Hong-Kongu, kde sa odohral už štvrtý turnaj tohtoročnej sezóny. Bryson DeChambeau si so svojim tímom Crushers GC opäť prišiel pre titul v súťaži družstiev, keď im dokonale vyšlo hlavne posledné kolo. Po prvom kole viedol juhoafrický tím Stinger GC so skóre -16 a Crushers GC strácal na prvé miesto jednu ranu. Po Príspevok V Hong-Kongu na LIV Golf víťazne opäť Crushers GC, premiérovo Ancer. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Na turnaji Blue Bay LPGA prvý titul pre Bailey Tardy.

10.03.2024 20:30 Ázijskú časť začiatku sezóny LPGA Tour ukončil turnaj Blue Bay LPGA v Číne. Turnaj sa do kalendára túry vrátil po takmer šiestich rokoch, keď sa naposledy hral v roku 2018. Vtedajšou víťazkou bola Mexičanka Gaby Lopez, ktorá sa aj v tomto roku turnaja zúčastnila a nehrala zle. Úvodné dve kolá síce nevyšli podľa jej predstáv a Lopez mala na svojom Príspevok Na turnaji Blue Bay LPGA prvý titul pre Bailey Tardy. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Eckroat si musel na titul počkať až do pondelka.

05.03.2024 01:00 Koniec februára patril v kalendári PGA Tour turnaju Honda Classic, ktorý sa v tomto roku premenoval na Cognizant Classic in The Palm Beaches. Ihrisko PGA National Resort privítalo najlepších hráčov PGA Tour, ale na samom konci turnaja stálo na vrchole meno, ktoré určite nikto nečakal. Veľkým favoritom turnaja bol určite Rory McIlroy, a ten sa aj Príspevok Eckroat si musel na titul počkať až do pondelka. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Hannah Green rozhodla posledným patom o titule v Singapúre.

03.03.2024 20:30 Druhým z trojice ázijských turnajov v úvode tohto ročníka LPGA Tour bol turnaj HSBC Women´s World Championship, ktorý hostil Sentosa Golf Club v Singapúre. Najväčšiu pozornosť pútala kórejská profesionálka Jin Young Ko, ktorá v tomto turnaji dominovala v posledných dvoch ročníkoch a samozrejme jej ambíciou bol turnajový hetrik. Hoci sa Ko držala neustále v popredí výsledkovej listiny, na hetrik to nestačilo. Rozhodujúcim Príspevok Hannah Green rozhodla posledným patom o titule v Singapúre. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Na LIV Golf v Jeddah opäť víťazstvo Niemanna.

03.03.2024 20:30 LIV Golf 2024 mala na programe tretí turnaj a na najvyššiu pozíciu sa na ňom dostal opäť Čiľan Joaquin Niemann. Po titule z úvodného turnaja v Mexiku si odniesol z Las Vegas len delené 30. miesto, aby si v Jeddah opäť vychutnal víťazný pocit. Niemann hral na turnaji vo výbornej forme. Počas troch kôl zapísal len dvakrát bogey. V úvodnom kole Príspevok Na LIV Golf v Jeddah opäť víťazstvo Niemanna. zobrazený najskôr Golf Zóna.

Jordan Gumberg v play-off získal prvý titul na DP World Tour.

03.03.2024 20:30 Z Kene sa DP World Tour vrátila opäť do Južnej Afriky, kde má na programe dva turnaje. Prvým z nich bol turnaj SDC Championship, ktorý sa dostal do kalendára DP World Tour po prvý krát v minulom roku. Ihrisko St.Francis Links bolo svedkom vyrovnaného, ktorý napokon muselo rozhodnúť play-off. Po štyroch kolách mal na svojom konte zhodné skóre Príspevok Jordan Gumberg v play-off získal prvý titul na DP World Tour. zobrazený najskôr Golf Zóna.