Ako sa stať odborníkom v oblasti riadenia ľudských zdrojov?

12.04.2024 03:40 Schopnosť efektívne motivovať zamestnancov môže tvoriť rozdiel medzi priemerným a vynikajúcim podnikom. Ak hľadáte cestu, ako sa stať odborníkom na riadenie ľudských zdrojov, štúdium na Cardiff Academy v odbore riadenia ľudských zdrojov, je pre vás ideálnou voľbou. Vedieť jednať s ľuďmi, ale tiež ich motivovať, vytvárať skvelý kolektív i ich hodnotiť, k tomu všetkému potrebuje The post Ako sa stať odborníkom v oblasti riadenia ľudských zdrojov? appeared first on bankar.sk.

Koľko stojí registrácia ochrannej známky?

12.04.2024 03:40 Ochranná známka je nadčasovým nástrojom pre ochranu vašej značky a je základným pilierom ochrany duševného vlastníctva, a to či už ste jednotlivec alebo firma. Najčastejšou otázkou, a to berúc do úvahy, že ochrannú známku riešia najmä podniky v začiatkoch ich podnikania, je „Aká je cena registrácie ochrannej známky?“. Preto si v tomto článku spravíme stručný prehľad o tom, aké sú náklady The post Koľko stojí registrácia ochrannej známky? appeared first on bankar.sk.

ReFresh Bistro: Revolúcia v slovenských školských bufetoch sa blíži

10.04.2024 07:17 Úspešná česká sieť školských bufetov ReFresh Bistro sa chystá na expanziu na slovenský trh. S viac ako 50 pobočkami v Česku plánuje priniesť zdravé a chutné jedlá aj do slovenských škôl. Na ceste k slovenským školám ReFresh Bistro momentálne prechádza registráciou spoločnosti a administratívnymi prípravami pre svoj vstup na slovenský trh. Niekoľko škôl v Bratislave The post ReFresh Bistro: Revolúcia v slovenských školských bufetoch sa blíži appeared first on bankar.sk.

Investície do chrupu: na koľko vás jednotlivé kroky v roku 2024 prídu?

09.04.2024 00:45 Koľko stoja nové zuby? To je azda najčastejšia otázka ľudí, ktorí majú s nimi problémy. Zuby ako také, problémy s nimi, či už funkčné, estetické alebo zdravotné trápia mnohých z nás. Často sa stretávame s rôznymi druhmi úrazov, ale aj inými prípadmi, kedy pacient prišiel o svoje zuby zo zdravotných alebo iných dôvodov. A v The post Investície do chrupu: na koľko vás jednotlivé kroky v roku 2024 prídu? appeared first on bankar.sk.