Farebné inšpirácie do interiéru

28.02.2023 16:45 Vyberáte farby do interiéru? Lámete si hlavu nad tým, akou farbou vymaľovať obývačku, kuchyňu alebo spálňu? Prinášame vám farebnú inšpiráciu vo forme najviac využívaných interiérových tónov farieb a spôsobov ich využitia. Veľký a malý priestor Do menších bytov voľte farby na steny v bledších odtieňoch. Tmavými farbami by ste priestor ešte viac opticky zmenšili. Veľké miestnosti sú vo sfére The post Farebné inšpirácie do interiéru appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.

Ktoré látky v kozmetike sú toxické?

28.02.2023 16:45 Každú chvíľu vyjdú najavo škandály, ktoré odhalia nečestné jednanie kozmetických firiem. Je jednoduchšie vyrobiť… Príspevok Ktoré látky v kozmetike sú toxické? zobrazený najskôr Cocktail.sk.

Siete proti hmyzu jednoducho zbavia vašu domácnosť lietajúceho hmyzu

28.02.2023 16:45 Hľadáte praktický produkt do domácnosti, ktorý vám jednoducho bude sedieť ako na mieru? V tom prípade neváhajte a zaobstarajte si siete proti hmyzu, ktoré vynikajú v mnohých smeroch. V tomto… The post Siete proti hmyzu jednoducho zbavia vašu domácnosť lietajúceho hmyzu appeared first on 2020.sk.

5 dôvodov, prečo sa oplatí upratovacia služba

28.02.2023 16:45 Zdá sa vám, že nič nestíhate? Nemáte čas na rodinu, na deti, na seba? Možno stačí, aby ste časť svojich povinností presunuli na niekoho iného. Upratovanie domácnosti zaberie vskutku veľa času a niektoré druhy upratovania dokonca nedokážete zvládnuť bez profesionálnej výbavy. V tomto momente by ste s mali zamyslieť nad možnosťou oslovenia upratovacej služby. Prečo sa oplatí vsadiť The post 5 dôvodov, prečo sa oplatí upratovacia služba appeared first on salkakavy.sk.

Začínate s boxovaním? Poradíme vám s výberom boxovacieho vreca

28.02.2023 16:45 Na boxovaní je skvelé, že trénovať je možné aj doma. Samozrejme, že domácemu tréningu musíte prispôsobiť výber boxovacieho vreca. Veľkú úlohu pri výbere zohrávajú priestorové možnosti. Bohužiaľ v menších bytoch nebudete môcť umiestniť vrece, ktoré je možné využiť nielen na údery, ale tiež na kopy. Z akých boxovacích vriec sa dá vybrať? Typy boxovacích vriec Boxovacia hruška The post Začínate s boxovaním? Poradíme vám s výberom boxovacieho vreca appeared first on salkakavy.sk.

Trápi vás fasáda od blata?

28.02.2023 16:45 Pohľad na znečistenú fasádu vždy zamrzí. Koniec koncov, jej pekná farba buď vybledne, alebo sa zašpiní. A hoci najčastejšími vinníkmi bývajú smog, prach alebo pleseň, aj blato dokáže vzhľadu fasády uškodiť.

Klimatizácia nemusí byť len biela. Vyberte si kvalitnú klimatizáciu, ktorá má šmrnc

28.02.2023 06:33 Leto už začalo a mnohí z nás sa zamýšľajú nad tým, ako si spríjemniť blížiace sa horúčavy. Niektorí utekajú do najtmavších kútov svojho bytu, ako vyhnanci pred slnkom, iní zase trávia veľa času v sprchovacích kútoch. Spôsobov, ako sa schladiť je viac, no nie každý je vo vašej domácnosti dlhodobo účinný. Najlepší spôsob ako zvládnuť The post Klimatizácia nemusí byť len biela. Vyberte si kvalitnú klimatizáciu, ktorá má šmrnc appeared first on inmagazin.sk.

Pretrénovanie – keď telo dáva stopku

28.02.2023 06:33 Niektorí športovci nepoznajú mieru, trénujú každý deň, nedoprajú telu oddych a následne sa čudujú, keď nevládzu a bolí ich telo. Hlavné príznaky pretrénovania sú práve bolesti rôznych častí tela. Nadmerné cvičenie bez adekvátneho oddychu vyvolá telu stres a ten sa okrem bolestí prejaví i inými symptómami. Ako poznať pretrénovanie a ako mu zabrániť? Príznaky pretrénovania Svoje telo dobre poznáte a viete, The post Pretrénovanie – keď telo dáva stopku first appeared on Banner.sk.

Aké činky vybrať na domáce posilňovanie

28.02.2023 06:33 Každý, kto prepadol posilňovaniu vie, že cvičenie s činkami je základ silového tréningu. Ak s posilňovaním len začínate a chcete trénovať aj doma, budete musieť kúpiť činky alebo set činiek. Ktoré činky sú vhodné na domáce posilňovanie? Činky sú skladné a lacné Je jasné, že ak by ste mali neobmedzené priestorové a finančné možnosti kúpili by ste domov stroje na Príspevok Aké činky vybrať na domáce posilňovanie zobrazený najskôr Bikiny.sk.

Chystáte sa v novom roku chudnúť? Fitness náramok vás povzbudí

28.02.2023 06:33 Väčšina ľudí si po sviatkoch jedla a hojnosti dáva novoročné predsavzatie v podobe snahy schudnúť. Väčšina ľudí sa na toto predsavzatie do dvoch mesiacov vykašle. Chýba im motivácia a niekto alebo niečo, čo… The post Chystáte sa v novom roku chudnúť? Fitness náramok vás povzbudí appeared first on Karpaty.

Naživo alebo online? Skúste hybrid s LAIA!

28.02.2023 06:33 Pod pojmom hybridný event si môžeme jednoducho predstaviť kombináciu živých a virtuálnych eventov. Napriek všeobecným predstavám môže byť organizovanie hybridného eventu jednoduchšie, než si myslíte. Hybridné eventy nevyžadujú využitie špičkových technológií, ako virtuálna realita, rozšírená realita, hologramy alebo čokoľvek podobné. Naopak, váš hybridný event môže byť úspešný s využitím technológie, ktorá nepredpokladá roky skúseností a The post Naživo alebo online? Skúste hybrid s LAIA! appeared first on Infostránka.sk.

Objavte tajomstvo útulného domova a obklopte sa prírodou

28.02.2023 06:33 Mať útulne zariadený domov je pre mnohých z nás veľmi dôležité. Dobre si oddýchnuť a nabrať silu na nový deň dokážeme len v útočisku, kde sa cítime príjemne. Predstavy o tom, čo je útulné bývanie sú v súčasnosti veľmi rôznorodé, no bohatá je aj ponuka nábytku a doplnkov interiéru. Ponuka materiálov rovnako nezaostáva, preto si The post Objavte tajomstvo útulného domova a obklopte sa prírodou appeared first on Infostránka.sk.

Ktoré krajiny najviac využívajú obnoviteľné zdroje energie

28.02.2023 06:33 V súčasnej dobe sa obnoviteľné zdroje energie využívajú čoraz častejšie. Viete o aké zdroje ide?… Príspevok Ktoré krajiny najviac využívajú obnoviteľné zdroje energie zobrazený najskôr Destinácia.sk.

5 tipov na darčeky, pre aktívnych športovcov

28.02.2023 06:33 Vyberanie darčekov vhodných pre obdarovaného býva občas poriadna fuška. Základom úspešného výberu je poznať, čo má daný človek rád. Jednoduchšie to majú… The post 5 tipov na darčeky, pre aktívnych športovcov appeared first on Magazín Village.

Pri práci v prašnom prostredí si nezabudnite chrániť dýchacie cesty 

28.02.2023 06:33 Na stavenisku i vo výrobnej hale striehne na pracovníkov množstvo hrozieb vrátane prašného prostredia. Ak sa bezpečnostné opatrenia nedodržiavajú správne, prach môže vážne poškodiť zdravie. Podráždené dýchacie cesty, kašeľ i kýchanie sa objavia hneď, no časom vás môžu postihnúť aj horšie zdravotné problémy. Našťastie existujú spôsoby, ako sa chrániť. Používajte ochranné prostriedky Najdôležitejším krokom, ktorý The post Pri práci v prašnom prostredí si nezabudnite chrániť dýchacie cesty  appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.