ReFresh Bistro: Školský bufet, ktorý vás chytí za srdce

31.03.2023 15:45 Už žiadne klasické bufetové okienka ako z minulého storočia. Moderná doba prináša moderné riešenia a aj to je dôvod, prečo vzniklo ReFresh Bistro. Predstavuje inovatívne priestory, chutné jedlá a moderné metódy. Nielen platenia, ale aj objednávania. To je ReFresh Bistro! Aj napriek tomu, že je zatiaľ rozšírené len na území Českej republiky, postupne sa chce The post ReFresh Bistro: Školský bufet, ktorý vás chytí za srdce first appeared on Časopis - zaujímavosti, novinky a užitočné informácie.

Kŕčové žily: Ich vznik, prejavy a možnosti liečby

31.03.2023 15:45 Vo všeobecnosti platí, že kŕčové žily predstavujú stav, kedy dochádza ku zhoršenej cirkulácii krvi v cievach. Ide o žily, ktoré sú rozšírené… The post Kŕčové žily: Ich vznik, prejavy a možnosti liečby appeared first on Pokrok.sk.

LED baterky – výhody a rozhodujúce atribúty pri kúpe

31.03.2023 15:45 Ak hľadáte úsporný typ prenosného osvetlenia, ktorý vám poskytne vysokú úroveň jasu… The post LED baterky – výhody a rozhodujúce atribúty pri kúpe first appeared on EB.sk.

Sprchovanie – od histórie po súčasnosť

31.03.2023 06:15 Starostlivosť o čistotu tela je dnes už bežnou súčasťou života. Zvykli sme si na teplú vodu, sprchu alebo vaňu, kozmetiku určenú... The post Sprchovanie – od histórie po súčasnosť first appeared on Internetový magazín dt.sk.

Prečo sa firme oplatí mať vlastnú autonabíjačku

31.03.2023 06:15 Komerčné nabíjacie stanice sú pre firmy, ktoré vlastnia elektrické vozidlá výhodné z viacerých dôvodov. Najmarkantnejší v tomto smere je fakt, že sieť nabíjacích staníc sa na Slovensku rozširuje len veľmi pomaly.

Novoročný fotokalendár

31.03.2023 06:15 Možno patríte k tým, čo kupujú darčeky k Vianociam priebežne alebo sa snažíte vyhnúť predvianočnému stresu, a tak nakupujete už od jesene. Ak už v podvedomí premýšľate o darčekoch máme pre vás tip. Čo tak… See More Príspevok Novoročný fotokalendár je zobrazený ako prvý na Tvorte s nami.

Do akých domácností sú vhodné tepelné čerpadlá

31.03.2023 06:15 Z každej strany nás bombardujú reklamy o šetrení a ekonomickom zmýšľaní. Veľa ľudí podľahne tlaku a rozhodne sa investovať do tepelného čerpadla.

Darujte tento rok vianočný darček, ktorý poteší každého

31.03.2023 06:15 Praktický darček poteší nielen pod stromčekom. Môže rozdávať radosť po celý rok, a ešte aj ušetriť peniaze za energie. Napríklad keď zaobstaráte… The post Darujte tento rok vianočný darček, ktorý poteší každého appeared first on eMagazin.sk.

Pozor na to, na akom matraci spí vaše dieťa

31.03.2023 06:15 Po odrastení dieťaťa z postieľky musíte začať premýšľať o tom, kde bude vaše dieťa spávať. Vzdajte sa myšlienky na posteľ pre dospelých alebo na to, že by spávalo na váľande. Váľanda a ani klasická posteľ pre dospelého človeka nie je pre vývoj dieťaťa vhodnou voľbou. Odporúčame kúpiť posteľ detskú a do postele detský matrac. Prečo nekupovať matrac pre dospelých Koľko meria vaše dieťa? A viete, koľko meriate vy? Iste si viete predstaviť, že výškový rozdiel je markantný. Matrace pre dospelých sú prispôsobené výške dospelého človeka. Často sú podľa tejto výšky vytvorené na matraci zóny, ktoré sú oporou pre isté časti tela. Dieťa by na takomto The post Pozor na to, na akom matraci spí vaše dieťa first appeared on Časopis Home.sk.

Prečo sa zveriť inteligentným technológiám

31.03.2023 06:15 Hoci sa hovorí, že človek sa dokáže spoľahnúť najlepšie sám na seba, sú v živote oblasti, v ktorých by sme boli bez inteligencie moderných prístrojov stratení. Možno váš nos zachytí prítomnosť nebezpečnej látky vo vzduchu, no dokáže to, aj keď ste od svojho domova vzdialení na kilometre? Využiteľnosť v súkromných aj verejných priestoroch Inteligentné technológie sú už pevnou súčasťou našich životov. Viete si predstaviť, že by ktosi musel kontrolovať niekoľkoposchodovú budovu pred odchodom zo zamestnania? Či sú vypnuté všetky spotrebiče, osvetlenie alebo niekde netečie voda? Veď vďaka inteligentným aplikáciám v mobiloch či tabletoch sa to dá aj na diaľku a stačí doslova iba pohnúť prstom. The post Prečo sa zveriť inteligentným technológiám first appeared on Časopis Home.sk.

5 výhod elektrických bicyklov

31.03.2023 06:15 Nedokážete sa vzdať klasického bicykla a predstava jazdenia na e-biku vás desí? Nemá prečo. Cyklistika je s elektrickým bicyklom zábavná a rovnako náročná ako s klasickým. Bonusom je fakt, že vďaka e-biku môžete jazdiť dlhšie a zvládnete aj náročnejší terén. Akých 5 výhod vám do života prinesie elektrický bicykel? 1. Batéria ako perfektný asistent Batéria na elektrobicykli bude vašim asistentom The post 5 výhod elektrických bicyklov appeared first on TOP5 magazín.

Čo je to nízkoenergetický dom

31.03.2023 06:15 Energie a náklady na bývanie vo väčších domoch uberú podľa štatistík až štvrtinu z rodinného rozpočtu. Výdavky je možné o polovicu znížiť v prípade nízkoenergetických domov.… The post Čo je to nízkoenergetický dom appeared first on Vidiečan.sk.

Hlavu rozhodne potrebujeme! Ako ju chrániť pri práci?

31.03.2023 06:15 Ochrana hlavy je základným poslaním bezpečnosti pri práci.

Kupujete rebrík? Poradíme vám, akému by ste mali dať prednosť

31.03.2023 06:15 V každej väčšej domácnosti sa zíde minimálne menší rebrík alebo schodíky. V rodinných domoch je rebrík priam nevyhnutnou pomôckou. Drobné práce okolo domu alebo menšie opravy v interiéri by ste bez rebríka nezvládli.

Netradičný spôsob kardio tréningu

31.03.2023 06:15 Keď vás už nebaví behanie, neznášate cyklistiku a máte strach z korčuľovania, nastal čas, aby ste vyskúšali nový druh kardio tréningu. Netradičným spôsobom, ako zo seba vybiť negatívne emócie a poriadne sa zapotiť, je boxovanie. Nemyslíme tým tradičné boxovanie v ringu, ale kondičné boxovanie, ktoré je viac efektívne ako spomínaný beh alebo korčuľovanie. Prečo začať s kondičným boxovaním Kondičné boxovanie Príspevok Netradičný spôsob kardio tréningu zobrazený najskôr Wellness magazín.