Tribulus terrestris – aké su jeho účinky?

27.03.2024 07:15 Rozhodujete sa o doplnkoch stravy? Ak áno, tribulus terrestris je jedným z možných výberov, ktorý si zaslúži vašu pozornosť. Tribulus, známy aj ako kotvičník zemný, je bylina s pôvodom východnej Ázie, ktorá na seba upozornila v 80. rokoch minulého storočia. Táto nenápadná rastlina sa vyznačuje širokým spektrom výhod pre doplnkové stravovanie a alternatívnu medicínu. Tribulus The post Tribulus terrestris – aké su jeho účinky? appeared first on people.sk.

Máte pocit, že ste zažili už všetko? Toto zaručenie nie

20.03.2024 07:30 Konzumná doba nám dáva možnosti, ktoré naši rodičia nemali. Môžeme cestovať, kupovať značkové veci, užívať si život plnými dúškami. Keďže môžeme mať všetko, začneme sa nudiť. Máme pocit, že sme už zažili všetko. Aj vy sa nudíte? Vyskúšajte letecké zážitky. Lietame takmer denne, ale nie rogalom Scestovaní ľudia nalietajú ročne tisíce kilometrov. Kto má čas The post Máte pocit, že ste zažili už všetko? Toto zaručenie nie appeared first on people.sk.

Kedy darovať zážitkový darček

16.03.2024 05:45 Zážitkové darčeky sa stávajú top tipmi pre dary k rôznym príležitostiam. Možno si lámete hlavu, kedy a aký zážitkový darček darovať. Nie je na tom nič zložité. Stačí, aby ste obdarovaného aspoň trochu poznali a vycítili, aké zážitky ho potešia. Alebo sa môžete riadiť našimi odporúčaniami. Darček pre partnerku k výročiu Výročie. Deň v roku, ktorý chcete mať obaja výnimočný. The post Kedy darovať zážitkový darček appeared first on people.sk.

Najväčšia zábava na štvorkolke? Bahnenie!

15.03.2024 00:00 Nikto nepochybuje o tom, že jazda na štvorkolke je super zábava. Pozor na to, že maximálnu zábavu so štvorkolkou si môžete užiť jedine v teréne. Horský, lesný a poľný terén a štvorkolka k sebe patria. K štvorkolke patrí ešte jedna špecifická činnosť – bahnenie. Prejazd bahnom preverí spojenie vás a vašej štvorkolky, jej silu a vaše odhodlanie. Štvorkolky na bahnenie Na bahnenie nie The post Najväčšia zábava na štvorkolke? Bahnenie! appeared first on people.sk.

Efektívny Odvoz Bioodpadu: krok smerom k udržateľnosti a čistejšiemu prostrediu

09.03.2024 02:45 V súčasnej dobe sa stále viac ľudí začína uvedomovať dôležitosť udržateľného životného štýlu a jeho vplyv na životné prostredie. Jedným z dôležitých aspektov tejto snahy je však aj správne nakladanie s bioodpadom. Bioodpad tvorí značnú časť našich odpadov a jeho nevhodná likvidácia môže mať negatívny vplyv na životné prostredie. Preto je dôležité venovať osobitnú pozornosť The post Efektívny Odvoz Bioodpadu: krok smerom k udržateľnosti a čistejšiemu prostrediu appeared first on people.sk.

Veľkokapacitné smart batériové úložiská brAIn by FUERGY s návratnosťou už od 2,4 roka

01.03.2024 06:00 FUERGY je slovenská technologická spoločnosť ponúkajúca plne automatizované riešenia na riadenie výroby a spotreby elektrickej energie. Medzi jej vlajkové produkty určené pre väčších odberateľov, ako sú napríklad výrobné podniky, logistické sklady alebo nákupné centrá patria smart batériové úložisko brAIn a softvérové riešenie flexibilita brAIn na reguláciu výkonu prevádzkovaných technológií a zdrojov energie. Riešenia od FUERGY The post Veľkokapacitné smart batériové úložiská brAIn by FUERGY s návratnosťou už od 2,4 roka appeared first on people.sk.