Akné nie je len problém tínedžerov: 5 zaujímavých faktov o tomto kožnom ochorení

27.03.2024 11:15 Problémy s aknóznou pleťou pozná na vlastnej koži množstvo ľudí. Ak ste s akné nemali problémy osobne určite poznáte niekoho, kto s bielymi pupáčikmi alebo červenými zapálenými hrčkami v koži mal. Okolo tohto kožného ochorenia sa stále veľa hovorí a aj veľa píše, Napriek tomu sa stále dočítate niečo nové o čom ste ani netušili. 1) Nie je akné ako akné The post Akné nie je len problém tínedžerov: 5 zaujímavých faktov o tomto kožnom ochorení appeared first on TOP5 magazín.

Energetické chladenie vo výstavbe a architektúre

22.03.2024 04:15 V rýchlo sa meniacom svete, kde klimatické zmeny a energetická účinnosť predstavujú stále väčšie výzvy, vstupujeme do éry, kde energetické chladenie hrá podstatnú úlohu vo výstavbe a architektúre. S rastúcim povedomím o environmentálnych dôsledkoch a potrebou efektívneho využívania zdrojov, sa architekti a stavitelia snažia zladiť estetiku budov s udržateľnými energetickými riešeniami. Termálna regulácia, využívanie obnoviteľných The post Energetické chladenie vo výstavbe a architektúre appeared first on TOP5 magazín.

5 tipov, ako jazdiť autom úsporne

09.03.2024 17:16 Jazdenie autom je pre mnohých ľudí nevyhnutnou súčasťou každodenného života. Či už ide o cestu do práce, do školy, na nákup, alebo na výlet, auto poskytuje pohodlie  a nezávislosť. No zároveň je jazdenie autom aj finančne náročné. Ako teda môžete jazdiť autom úsporne, aby ste šetrili nielen svoju peňaženku, ale aj našu planétu? 1. Jazdite The post 5 tipov, ako jazdiť autom úsporne appeared first on TOP5 magazín.

5 tipov, ako založiť úspešný e-shop

06.03.2024 22:00 Internetové obchody majú zelenú a už zopár rokov je vidieť ich veľký rozmach. Založiť si e-shop nie je až tak zložité, ako sa na prvý pohľad zdá. Ak nájdete dieru na trhu, smelo do podnikania! Malým návodom vám bude nasledujúcich 5 tipov pre založenie e-shopu. 1. Vytvorte pútavý názov a značku Väčšina e-shopov podniká ako eseročka. The post 5 tipov, ako založiť úspešný e-shop appeared first on TOP5 magazín.

Ako sa posunúť vo svojej kariére s MBA titulom

06.03.2024 22:00 Pre udržanie konkurencieschopnosti je v dnešnej dynamickej dobe skutočne kľúčové študovať. Bez toho sa nepohnete. Sledovať nové trendy, neustále sa rozvíjať, rozširovať svoje teoretické znalosti… počujeme to všade, ale ako to vlastne urobiť? Či už ste manažér, ktorý sa snaží posunúť na ďalšiu úroveň, alebo podnikateľ, čo chce zefektívniť svoj biznis, máme pre vás skvelý The post Ako sa posunúť vo svojej kariére s MBA titulom appeared first on TOP5 magazín.

Trampolína – zábavná športová pomôcka pre celú rodinu

05.03.2024 16:00 Trampolína je zábavná pomôcka, ktorá sa teší veľkej obľube nielen u detí, ale aj u dospelých. Skákanie na trampolíne má množstvo výhod pre telo i dušu. Navyše je skákanie skvelý spôsob, ako stráviť kvalitný čas s rodinou. Aké typy trampolín existujú a na čo si treba dať pozor pri ich používaní? Prečo skákať na trampolíne? Skákanie The post Trampolína – zábavná športová pomôcka pre celú rodinu appeared first on TOP5 magazín.

Prečo sú Košice a okolie atraktívne pre turistov? Ubytujte sa tu a zistite to

03.03.2024 04:30 Mesto na východe Slovenska mnohí z nás ešte nikdy nenavštívili. Zvlášť turistov zo západnej časti Slovenska odrádza veľká vzdialenosť. Ak sa však v lokalite Košíc ubytujete, môžete tu stráviť pár čarovných dní. Nebudete ľutovať. Historické a kultúrne bohatstvo Košíc Košice sú jedným z najstarších miest na Slovensku a majú dlhú a pestrú históriu. Ich historické The post Prečo sú Košice a okolie atraktívne pre turistov? Ubytujte sa tu a zistite to appeared first on TOP5 magazín.