Opatovský pri pohľade na Rada zmeravel: Drsné, čo stváral pred kamerou... TOTO muselo ísť z klipu von!

24.04.2024 14:30 BRATISLAVA – Robo Opatovský zostal v strehu, keď sa nakrúcanie jeho klipu zvrhlo. Aj keď je presvedčený, že milujúci muž urobí pre ženu čokoľvek, toto sa už vymklo z rámca romantiky.

Ladižinský stavia dom na Bali, útek zo Slovenska: NÁKLAD, z ktorého sa politikom postavia vlasy DUPKOM!

24.04.2024 14:30 BRATISLAVA – Komik Ivo Ladižinský si chce splniť sen odsťahovať sa a žiť na Bali. Kúpil si tam pozemok a tento rok tam plánuje postaviť dom. Už má totiž plné zuby atmosféry, aká panuje na Slovensku.

Víťaz svetoznámej speváckej súťaže bojuje o život: Po strelnej rane do hrude utrpel vážne zranenia!

24.04.2024 14:30 BORDEAUX - Francúzsky spevák Kendji Girac sa preslávil hlavne vďaka svojmu víťazstvu v speváckej šou The Voice. Momentálne však bojuje o svoj život v nemocnici v Bordeaux, kde skončil po tom, ako ho v pondelok ráno postrelili do hrude.

PIKANTNÉ PRIZNANIE hviezdnej speváčky: 5 rokov mala milostný vzťah s touto ženou!

24.04.2024 14:30 LONDÝN - Patrí medzi jedincov, pre ktorých žiadna téma nie je tabu! Reč je o speváčke Mel B , ktorá sa preslávila pôsobením v mimoriadne úspešnej formácii Spice Girls. Umelkyňa v týchto dňoch plánuje svoju tretiu svadbu. Ako ale v súvislosti s láskou prezradila, má skúsenosti aj s rovnakým pohlavím.

Stav Dušana Grúňa sa NÁHLE zhoršil pred 2 týždňami: Vážne problémy napovedal BEŽNÝ JAV!

24.04.2024 14:30 BRATISLAVA - V pondelok zasiahla Slovensko informácia o úmrtí legendárneho slovenského speváka Dušana Grúňa . Spevák bol v nemocnici so silným zápalom pľúc a začali mu zlyhávať orgány. Jeho manželka Majka aktuálne prezradila, že jeho zdravotný stav sa zhoršil pred dvomi týždňami... Vážne problémy napovedal tento bežný jav!

Úprimná spoveď herca zo slávneho seriálu: Kvôli finančným problémom rozmýšľal o samovražde!

24.04.2024 14:30 LOS ANGELES - Amerického herca Giancarla Esposita pozná každý fanúšik seriálového hitu Breaking Bad. Predtým, ako sa jeho kariéra vďaka tomuto počinu rozbehla naplno, však jeho finančná situácia nebola vôbec dobrá. V najnovšom rozhovore priznal, že kvôli tomu dokonca uvažoval o samovražde, aby pozostalá rodina dostala peniaze z jeho poistenia.

Markíza ŠOKOVALA divákov: Semifinále Let's Dance bude TOP... Zatancujú si TIETO celebrity z minulej série!

24.04.2024 14:30 BRATISLAVA - Markíza "ide bomby"! Tohtoročná séria Let's Dance je skutočne výnimočná. Tvorcovia si dali záležať a pre divákov pripravili obrovské prekvapenia. Počas aktuálneho ročníka sa na jednom z porotcovských kresiel striedajú známi hostia, no a prvýkrát sme boli svedkom toho, že si celebrity vymenili tanečných partnerov. A týmto to ani zďaleka nekončí!

Posledná kvapka pre princa Harryho: Skončil v slzách... Toto od Karola III. nečakal!

24.04.2024 14:30 LONDÝN - Vzťahy medzi princom Harrym a zvyškom kráľovskej rodiny sa po jeho odchode do USA značne zhoršili. Pre neho samotného však bolo poslednou kvapkou rozhodnutie jeho otca - kráľa Karola III., po ktorom sa podľa najnovších informácií dokonca rozplakal.

Basketbal na Pasienkoch pripomínal NBA: V hľadisku kopa celebrít… Tina s dcérou, Ego aj Martin Škrteľ!

24.04.2024 14:30 BRATISLAVA –Basketbalový zápas medzi dlhoročnými rivalmi Interom Bratislava a Prievidzou prežívala včera plná hala na bratislavských Pasienkoch. Dynamická hra dvíhala takmer 2200 divákov zo stoličiek. Nechýbali medzi nimi známe tváre ako Tina, Ego, či futbalista Martin Škrteľ.

Norisová si pozrela horor, v noci sa prebudila a skoro ODPADLA: Desivý výjav v izbe!

24.04.2024 04:01 BRATISLAVA - Zábavná komédia, napínavý triler, vzťahová groteska aj dobrodružná detektívka. Najväčšia atraktivita a výnimočnosť hry 2:22-príbeh duchov je jej žánrová nejednoznačnosť.

Kanye West opäť šokuje: Chce sex v trojke s Michelle Obama!

24.04.2024 04:01 LOS ANGELES - Opäť raz na seba strhol pozornosť! Zdá sa, že neprejde týždeň, aby v médiách nebolo spomínané meno kontroverzného rapera Kanyeho Westa . Stará sa o to jeho partnerka Bianca a jej čudesné módne kreácie. Teraz šokoval samotný umelec.

DOKONALÁ Jasmina Alagič: Chcela sa vrhnúť do RINGU a... Tieto ženy sú SVINE!

24.04.2024 04:01 BRATISLAVA - Uplynulú sobotu boli fanúšikovia športu absolútne nadšení! V bratislavskej Tipos Aréne sa konalo šieste kolo Fight Night Challenge, no a keďže medzi hlavných organizátorov tejto udalosti patrí aj raper Patrik "Rytmus" Vrbovský... Vyspovedali sme jeho krásnu manželku - Jasminu Alagič Vrbovskú!

Kedysi takmer vyštval Pročka a dnes... Po Mokrom už nie je v telke ani stopy!

24.04.2024 04:01 BRATISLAVA - Medzi zabávačov sa vyšvihol vďaka nachytávkovej relácii Joža Pročka, až nakoniec sám nachytal svojho "učiteľa" štýlom, že ho ide v televíznej zábave nahradiť. Pred pár rokmi sa však Juraj Mokrý definitívne vytratil z obrazoviek, minimálne čo sa týka vlastných projektov.

SMUTNÝ osud zosnulej Brejchovej : Takmer UHORELA vo vlastnom byte… Skončila na PSYCHIATRII!

24.04.2024 04:01 PRAHA - V pondelok ráno Česko a Slovensko zasiahlo hneď niekoľko smutných správ. Zomrel spevák Dušan Grúň , podnikateľ Fedor Flašík aj česká herečka Hana Brejchová . Práve tá mala mimoriadne smutný osud. V roku 2009 takmer uhorela vo vlastnom byte, skončila na psychiatrii a... Do smrti sa nezmierila so sestrou!

Patril medzi najrozkošnejšie deti šoubiznisu: Dnes ho nespoznáte!

23.04.2024 17:45 Keď sa objavil na obraze, ľudia ho zbožňovali! A to nielen vďaka vtipným replikám, ktoré mu v obľúbenom seriáli vložili do úst scenáristi. Kedysi známy herec dnes žije prevažne v ústraní a len raz za čas sa ho podarí nafotiť paparazzom. Viete ako sa volá muž na týchto záberoch?