Jedno z najohrozenejších miest na Slovensku: Poznáte TENTO skrytý poklad Východu? Turistom zaplesajú srdcia!

28.03.2024 19:15 Viete, čo je to Sivá Brada a kde na Slovensku sa nachádza? Toto vzácne miesto neďaleko Spišského Podhradia navštívila aj turistka Janka, ktorá tu prežila jeden nádherný deň.

Spánok je dôležitejší, ako ste si doteraz mysleli: Jeho nedostatok dokáže zapríčiniť... Pozor na vzťahy!

28.03.2024 19:15 Čo všetko treba vedieť o zdravom spánku? Odborníci sú často pripravení podeliť sa o svoje názory, čo sa týka tejto často riešenej témy, a pri príležitosti tohto dňa neurobili výnimku.

Stojí za útokom v Moskve Ukrajina? Ostré vyjadrenie z Bieleho domu

28.03.2024 19:15 Biely dom vo štvrtok označil tvrdenia ruských predstaviteľov o útoku islamistických teroristov na koncertnú sálu pri Moskve za rozširovanie "nezmyslov".

Prekvapivé priznanie známej herečky: Do svojich 35-tich rokov som bola PANNA!

28.03.2024 19:15 Herečka Rebel Wilson , ktorá sa v Hollywoode presadila korpulentnou postavou, odhaľuje o svojom živote mnoho detailov v novo vydaných knižných pamätiach. Priznáva napríklad, že do svojich tridsaťpäť rokov bola pannou a sex teda prevádzkuje iba deväť posledných rokov svojho života.

Koľko míňajú Slováci na veľkonočný nákup? Takýto je rozdiel medzi východom a západom!

28.03.2024 19:15 Obyvatelia Slovenska plánujú v rámci príprav na veľkonočné sviatky minúť priemerne 97,1 eura. Najviac peňazí majú v úmysle minúť ľudia, ktorí si ich spájajú s kresťanskými tradíciami, ako aj staršie generácie a obyvatelia Prešovského kraja. Vyplýva to z aktuálneho online prieskumu agentúry NMS Market Research, na ktorom sa zúčastnilo 1030 respondentov.

Šimkovičová po stretnutí s maďarským veľvyslancom: Zhodli sa na súčasnom probléme národnej identity

28.03.2024 19:15 Slovensko a Maďarsko by chceli posilniť spoluprácu v oblasti kultúry. Zhodli sa na tom ministerka kultúry SR Martina Šimkovičová a maďarský veľvyslanec na Slovensku Csaba Balogh na štvrtkovom stretnutí.

Hrad Modrý Kameň ožije veľkonočnou atmosférou: Zaujímavé aktivity pre návštevníkov!

28.03.2024 19:15 Tradičné zvyky počas sviatkov i tvorenie jarných dekorácií budú súčasťou podujatia Veľká noc na hrade Modrý Kameň v okrese Veľký Krtíš. Ako ďalej TASR za organizátorov informovala Dáša Ďuríková, otvorený bude počas celých veľkonočných sviatkov.

Webstránka rozpútala paniku: Nábor vojakov na Ukrajinu? Úrady okamžite zakročili

28.03.2024 19:15 Francúzske úrady odhalili webovú stránku s falošným náborom francúzskych dobrovoľníkov do vojny na Ukrajine. Oznámilo to vo štvrtok francúzske ministerstvo obrany, informuje TASR podľa správy agentúry AFP.

Desivá havária pri anektovanom Kryme: Ruské vojenské lietadlo sa zrútilo do mora!

28.03.2024 19:15 Ruské vojenské lietadlo sa vo štvrtok zrútilo do mora pri anektovanom polostrove Krym.

Úsilie OSN stopol zásah Ruska: Krajiny Západu sa usilujú zaškrtiť Severnú Kóreu, tvrdí veľvyslanec

28.03.2024 19:15 Rusko vo štvrtok vetovalo návrh rezolúcie Bezpečnostnej rady OSN, ktorý žiadal predĺženie dohľadu expertov OSN nad sankciami svetovej organizácie voči Severnej Kórei. TASR o tom informuje podľa správy agentúry AP.

Sexi dvojčatá sa delia úplne o všetko: Dokonca už aj o... Pikantné detaily!

28.03.2024 19:15 20-ročné dvojčatá April a Amelia Maddisonové zdieľajú medzi sebou všetko. Túto skutočnosť povýšili na vyšší level tak, že sa spolu vyspali s tým istým mužom.

Ste pripravení na prechod na letný čas? Prieskum hovorí jasne: Tieto problémy sú najčastejšie!

28.03.2024 19:15 Skoro každý tretí obyvateľ Nemecka má pocit, že mu prechod na letný čas ohrozuje zdravie. Prieskum nemeckého inštitútu Forsa tiež odhalil, že takmer každý piaty zamestnaný človek v dôsledku posunu času mešká do práce. S odvolaním sa na informácie agentúry DPA o tom píše TASR.

Polnišová sa postarala poriadny TRAPAS: Veľké sklamanie fanúšikov! Zabudla na svoje predstavenie?

28.03.2024 19:15 Petra Polnišová sklamala fanúšikov, keď sa nedostavila na akciu, kde na ňu čakali desiatky divákov. Tí sa jej nedočkali a nakoniec prišli o svoj čas a so sklamaním sa museli vrátiť domov. Každému sa môže však občas stať, že má deravú hlavu a v dôležitom momente zabudne prísť na významnú udalosť či pracovné stretnutie.

Veľká policajná akcia: V Záhorskej Bystrici zadržali medzinárodne hľadaného občana!

28.03.2024 19:15 Policajti zadržali v bratislavskej Záhorskej Bystrici medzinárodne hľadaného Radoslava C., občana Bosny a Hercegoviny. Pre drogovú a násilnú trestnú činnosť formou organizovanej skupiny bol na neho predtým vydaný zatýkací rozkaz.

Nad Ukrajinou sa zaťahujú mraky: Majú teroristický útok v Moskve na svedomí? Toto tvrdí Rusko!

28.03.2024 19:15 Rusko vo štvrtok uviedlo, že páchatelia minulotýždňového útoku na koncertnú halu na moskovskom predmestí dostali finančnú podporu z Ukrajiny. Oznámilo tiež zadržanie osoby podozrivej z toho, že pomáhala financovať útočníkov, informuje TASR podľa agentúry AFP.