Vlastný e-shop: Ako vytvoriť online obchod lacno a rýchlo?

04.03.2024 00:45 Mať svoj vlastný e-shop nebolo ešte nikdy jednoduchšie. Dôvodom je ľahká dostupnosť technických riešení alebo platforiem za pomerne nízke vstupné náklady. V minulosti bolo vytvorenie online obchodu drahé a komplikované, vyžadovalo si to najatie webových vývojárov a dizajnérov. Dnes je to inak. Medzi výhody patrí jednotný trh Európskej únie , čo znamená, že tovar a služby Článok Vlastný e-shop: Ako vytvoriť online obchod lacno a rýchlo? sa najprv objavil na Websupport blog.

Prečo je .EU doména vhodná pre začínajúce projekty

04.03.2024 00:45 Domény .EU nie sú žiadnou novinkou a sú bežne používané na celom území Európy. Sú skvelou voľbou najmä vtedy, ak chcete váš projekt alebo biznis smerovať na zahraničných návštevníkov, ktorým je .SK doména menej známa. V ideálnom prípade sa odporúča mať .EU doménu aspoň ako presmerovanie k súčasnej .SK doméne. Zabránite tak včas tomu, že Článok Prečo je .EU doména vhodná pre začínajúce projekty sa najprv objavil na Websupport blog.

Ako sa čo najrýchlejšie naučiť HTML a CSS? Vyskúšajte 5 super tipov

04.03.2024 00:45 Už vás nebaví čakať na developera, kým si nájde čas? Chcete si vedieť sami upraviť web priamo cez kód? Alebo si ho rovno vytvoriť podľa seba? Ak áno, HTML a CSS sú vstupnou bránou k vášmu cieľu. Naučiť sa tieto programovacie jazyky je aj pre úplného laika takmer hračkou. Neveríte? Vyberte si niektorý z odporúčaných kurzov Článok Ako sa čo najrýchlejšie naučiť HTML a CSS? Vyskúšajte 5 super tipov sa najprv objavil na Websupport blog.