Ako vybrať správny súrodenecký stupienok za kočík

14.04.2024 07:15 Skejtík je prídavný stupienok, ktorý sa pripája ku konštrukcii kočíka. Pri variante hlbokého kočiara., tzv. vaničky sa pripája vpredu, pri... Príspevok Ako vybrať správny súrodenecký stupienok za kočík zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Inhalovanie u detí a používanie inhalátora. Ako a čím pomáha?

14.04.2024 07:15 Inhalátor a s ním inhalovanie je jednou z najjednoduchších a najefektívnejších domácich možností liečby. Stal sa akýmsi aktuálnym hitom... Príspevok Inhalovanie u detí a používanie inhalátora. Ako a čím pomáha? zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Učiaca veža pre deti: Nový trend alebo praktická pomôcka?

09.04.2024 18:45 Rozmýšľali ste niekedy nad tým, čo všetko môže mať vplyv na učenie a rozvoj vášho dieťaťa? Čo napríklad jeho výška? Príspevok Učiaca veža pre deti: Nový trend alebo praktická pomôcka? zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Pediatri sa zhodujú: Rodičia chodia s deťmi k lekárovi pričasto

08.04.2024 10:30 Ochorenia dýchacích ciest sú najčastejšou príčinou návštev pacientov v ordinácii detského lekára. U detí do 5 rokov tvoria viac ako polovicu Príspevok Pediatri sa zhodujú: Rodičia chodia s deťmi k lekárovi pričasto zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Motivácia a správanie: Ako prekonať strach z lekára u detí?

08.04.2024 10:30 Ako prekonať strach z lekára? Aké opatrenia a možnosti máme na výber pri prekonávaní strachu z ľudí v bielom plášti? Čo pomáha... Príspevok Motivácia a správanie: Ako prekonať strach z lekára u detí? zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.

Recenzia: Odbúranie strachu z lekárov knižkou Kubko u lekára

08.04.2024 10:30 Kubko má v škôlke chorého kamaráta Lea, ktorý kýcha a bacilky onedlho začnú úradovať aj v Kubkovej imunite a Kubko ochorie. Začne sa to... Príspevok Recenzia: Odbúranie strachu z lekárov knižkou Kubko u lekára zobrazený najskôr Bábätko - radosti a starosti.