15 smutných, no pravdivých obrázkov o tom, ako závislosť na technológiách preberá kontrolu nad našimi životmi!

20.03.2024 01:15 Francúzsky ilustrátor Jean Jullien kreslí zábavné ilustrácie, ktoré poukazujú na našu absurdnú závislosť na technológiách, sociálnych sieťach a smartfónoch. Tento umelec sa preslávil satirickými  zobrazujúcimi našu obsesiu, ktorá nás odrezáva od skutočného života a preto sa cítime osamelo a izolovane. Okrem satiry, Jullien využíva sociálne siete aj ako politickú platformu. Preslávil sa vytvorením symbolu „Pokoj Príspevok 15 smutných, no pravdivých obrázkov o tom, ako závislosť na technológiách preberá kontrolu nad našimi životmi! zobrazený najskôr popularne.sk.

Novomanželia si počas fotenia mali dať bozk. Prekazila im to malá družička!

03.03.2024 20:30 Hovorí vám niečo cudzí termín photo-bombing? Predpokladáme že áno, väčšina ľudí vie, že ide o úmyselné „prekazenie“ fotografie niekomu. Takýto „photobomber“ na seba jednoducho strhne pozornosť a ten , čo malo byť ústredným prvkom fotografie, tak chtiac či nechtiac padá do úzadia. A takýmto hitom fotografie sa neúmyselne stala aj Príspevok Novomanželia si počas fotenia mali dať bozk. Prekazila im to malá družička! zobrazený najskôr popularne.sk.

Automechanici oživili slávne renesančné maľby a ľudia si ich fotky zamilovali!

03.03.2024 20:30 Fotografia je umenie s nespočetným množstvom rôznych námetov na stvárnenie. Prezeranie náhodných fotografii na internete by zabralo celé stáročia a aj tak by človek neobjavil všetko. Aj v tom spočíva krása tohto remesla, v jeho neuveriteľnej flexibilite, čo sa zvečnených objektov týka. Americký fotograf Freddy Fabris prišiel s naozaj originálnym a riadne vtipným nápadom. Sám Príspevok Automechanici oživili slávne renesančné maľby a ľudia si ich fotky zamilovali! zobrazený najskôr popularne.sk.

TOTO lenivé šteniatko ti ukáže, že jesť sa dá aj poležiačky. Najroztomilejšia vec, ktorú dnes uvidíš!

03.03.2024 20:30 Zajtra, zajtra, len nie dnes, vraví každý lenivec! Takto nejako sa hovorí, však? Lenivosť je v kresťanstve dokonca jeden zo siedmych hlavných hriechov. Nie vždy to však treba brať tak tragicky, občas sa človeku veruže nič nechce… Napríklad psíkovi vo videu sa dokonca nechce ani stáť! Radšej sa rozvalí na podlahu a v tejto polohe Príspevok TOTO lenivé šteniatko ti ukáže, že jesť sa dá aj poležiačky. Najroztomilejšia vec, ktorú dnes uvidíš! zobrazený najskôr popularne.sk.

Chovateľ sobov svojim spevom očaril porotu švédskeho Talentu. Dojímavé!

03.03.2024 20:30 Každý, kto si aspoň raz za čas pozrie nejakú talentovú šou vie, že občas súťažia aj jedinci, ktorí na prvý pohľad vyzerajú… kuriózne. A potom odrazu predvedú čo vedia a celá sála buráca obdivom. Nejedná sa o nič zvláštne ani v našich končinách, známejšie sú však asi prípady zo zahraničia. Napríklad vo švédskej talentovej šou Príspevok Chovateľ sobov svojim spevom očaril porotu švédskeho Talentu. Dojímavé! zobrazený najskôr popularne.sk.

TENTO trik udrží tvoje nohy v teple aj v tých najväčších mrazoch!

03.03.2024 20:30 Priaznivcov prechádzok a túr neodradí žiadny výkyv počasia. Jednoducho si navlečú svoju obľúbenú turistickú obuv a hor sa do sveta. V teplejších mesiacoch s tým zvyčajne nebývajú problémy, vyskytnúť sa však môžu s príchodom zimy. Chladné počasie si totižto vyberá svoju daň a často si to odnesú chodidlá. Ako poznamenal pán z priloženého videa, máločo Príspevok TENTO trik udrží tvoje nohy v teple aj v tých najväčších mrazoch! zobrazený najskôr popularne.sk.

Najromantickejšia reklama, ktorá ľudí viac dojíma, než núti si niečo kúpiť!

03.03.2024 20:30 Poznáme viacero druhov reklám. Medzi tie najznámejšie patria napríklad tie, ktoré sa šikovným a hravým sloganom snažia presvedčiť potenciálnych zákazníkov ku kúpe výrobku. A potom tu je aj kategória, ktorá priam až útočí na city divákov, a výrobok či služba si tak dojatých ľudí získa cez srdce. Práve z tejto druhej kategórie je aj reklama Príspevok Najromantickejšia reklama, ktorá ľudí viac dojíma, než núti si niečo kúpiť! zobrazený najskôr popularne.sk.