Chcete ušetriť na benzíne? Vymeňte pneumatiky za Matador Hectorra 5

10.02.2024 06:01 Kto šetrí, má za troch. A kto rozumne obuje kolesá automobilu do kvalitných pneumatík, ten nemusí pozerať na spotrebu paliva. Nové pneumatiky od značky Matador sú to, na čo čakali motoristi už roky. Sú bezpečné, vhodné do rôzneho terénu a majú znížené hodnoty valivého odporu. Čo všetko získate kúpou pneumatík Matador Hectorra 5? Keď sa bezpečnosť snúbi The post Chcete ušetriť na benzíne? Vymeňte pneumatiky za Matador Hectorra 5 appeared first on people.sk.

Ako vybrať bežecký pás pre začiatočníka?

06.02.2024 00:00 Chceli by ste začať s behaním, no nemáte chuť chodiť vonku za každého počasia a do posilňovne sa vám tiež nechce ísť? Zaobstarajte si domov bežecký pás a môžete sa venovať zlepšovaniu svojej kondície, formovaniu postavy, chudnutiu a odbúravaniu stresu v pohodlí domova kedykoľvek dostanete chuť. Poradíme vám, ako si vybrať vhodný bežecký pás a The post Ako vybrať bežecký pás pre začiatočníka? appeared first on people.sk.

Výhody kettlebell činky

04.02.2024 06:30 Pri posilňovaní je možné využiť veľa športových pomôcok a cvičiť sa dá dokonca s vlastnou váhou. Formovanie postavy je tak populárne, že ako huby po daždi rastú fitness centrá i vonkajšie workout cvičiská. Nie každému sa pozdáva predstava cvičenie medzi ľuďmi. Nevadí, pretože posilňovať sa dá aj doma. Kúpte si kettlebell činku, bavte sa a formujte. Prvé tréningy radšej The post Výhody kettlebell činky appeared first on people.sk.

Aká pena je zvukotesná

02.02.2024 05:15 Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo je v niektorých miestnostiach citeľné ticho aj v hlučnom prostredí? Alebo ste možno boli v nahrávacom štúdiu a boli ste ohromení čistotou zvuku. Tajomstvom za tým je často akustická pena. Prečo potrebujeme zvukovú izoláciu Každý deň sme obklopení hlukmi, chcenými aj nechcenými. Ruch mesta, štebotanie v kaviarňach alebo The post Aká pena je zvukotesná appeared first on people.sk.