Správny zábeh motora. Je dôležitý aj pri nových motoroch?

04.05.2024 01:45 Zabehnutie nového motora je kľúčovým procesom, ktorý môže mať výrazný vplyv na dlhodobú spoľahlivosť a výkon vášho nového vozidla. Aj napriek technologickým pokrokom je správny zábeh motora stále dôležitý aj pri nových modeloch vozidiel, nakoľko cieľom tohto procesu je umožniť motorovým komponentom, ako sú piesty, ojničné ložiská a valce, aby si "našli" svoje ideálne polohy The post Správny zábeh motora. Je dôležitý aj pri nových motoroch? appeared first on Autoveci.sk.

4 tipy pre vodičov, ako na cestách zvládnuť posledné dozvuky zimy.

04.05.2024 01:45 Najväčšiu šancu spôsobiť dopravnú nehodu máte, keď si za volantom začnete príliš dôverovať. Zdokonaľovanie šoférskych schopností totiž nikdy nekončí. Ani v prípade, ak sa považujete za začiatočníka či začiatočnícku, sa však nemusíte báť zhoršených podmienok. Poradíme vám, ako sa na poľadovicu, sneh či mokrú cestu pripraviť. 1. Základom bezpečnosti sú pneumatiky Možno vás prekvapuje, že začíname The post 4 tipy pre vodičov, ako na cestách zvládnuť posledné dozvuky zimy. appeared first on Autoveci.sk.

Príbeh „špedície“ – ako sa tovar dostáva k vám?

04.05.2024 01:45 Medzinárodná doprava je v porovnaní s tou vnútroštátnou o niečo zložitejšia a vyžaduje implementáciu náročnejších procesov. Dôvodom je predovšetkým nutnosť optimalizovať prepravu tovaru podľa výhodnejších podmienok a často i kombinovať niekoľko dopravných prostriedkom s cieľom zaistiť dostatočnú bezpečnosť nákladu, ideálnu dobu prepravy i minimálnu celkovú cenu. V tejto konfigurácii už obvykle nie je možné využívať The post Príbeh „špedície“ – ako sa tovar dostáva k vám? appeared first on Autoveci.sk.