Nové Ferrari 12Cilindri prináša výkon 830 koní a atmosférický motor V12!

03.05.2024 20:15 Žiadne turbo, žiaden hybrid, Ferrari 12Cilindri skrýva pod kapotou atmosférický 6,5-litrový dvanásťvalec s výkonom dosahujúcim 830 koní! Ferrari je jedinečné v tom, ako v rovnakej miere prijíma tradíciu a najmodernejšie technológie. Nie je to zrejme nikde tak zjavné ako pri jeho najnovšom počine s názvom 12Cilndri, nástupcovi 812 Superfast. A ako už názov napovedá, najväčšia The post Nové Ferrari 12Cilindri prináša výkon 830 koní a atmosférický motor V12! appeared first on Autogratis.sk.

Renault Symbioz prináša to najlepšie od značky Reanult

03.05.2024 08:30 Takmer 60 rokov od predstavenia moderného, priestranného a praktického Renaultu 16 a 40rokov od predstavenia revolučného modelu Espace prispieva Renault k dedičstvu rodinných vozov modelom Symbioz. Symbioz spája to najlepšie z ponuky značky Renault v segmente C, pokiaľ ide o modularitu, konektivitu a efektivitu, ako kombinácia know-how a inteligencie, ktorá má uľahčiť život na palube The post Renault Symbioz prináša to najlepšie od značky Reanult appeared first on Autogratis.sk.

Smart #5: Čože, dalšie elektrické SUV?!

03.05.2024 08:30 Na autosalóne v Pekingu mal premiéru zaujímavý koncept z dielne automobilky Smart, do ktorej nedávno vlastnícky vstúpil, popri Mercedese, čínsky výrobca Geely. Práve ten má stať za myšlienkou zaradenia rozmerného SUV do modelového portfólia, hoci značka Smart sa fanúšikom dlhodobo spája najmä s kompaktnými mestskými modelmi.  Zatiaľ síce hovoríme o koncepte, no automobilka by už The post Smart #5: Čože, dalšie elektrické SUV?! appeared first on Autogratis.sk.

Čína si ide svoje, toto je konkurent pre Rolls-Royce!

02.05.2024 20:00 Na autosalóne v Pekingu zažil premiéru luxusný čínsky sedan, ktorý má namierené poriadne vysoko! Vyrába ho automobilka Hongqi a názov modelu Guoya sa skladá z dvoch slov – Guo a ya . Novinka prekypuje noblesou a pod kapotou ukrýva poriadne veľkoobjemové motory.  Už z fotografií je jasné, že Hongqi Guoya nie je žiadny drobček. The post Čína si ide svoje, toto je konkurent pre Rolls-Royce! appeared first on Autogratis.sk.