Lambda sonda a jej úloha.

25.04.2024 14:45 Lambda sonda je malé zariadenie umiestnené vo výfukovom systéme, ktoré by sme mohli nazvať aj kyslíkovým senzorom. Jeho úlohou je poskytovať informácie o množstve kyslíka vo výfukových plynoch, čím ovplyvňuje optimálny chod motora. Prečo by vás mala zaujímať? Mnohí skúsení vodiči poznajú význam lambda sondy, no niektorí o tomto malom Príspevok Lambda sonda a jej úloha. zobrazený najskôr Auto-pneuservis.sk.

Dostali ste defekt na pneumatike? Žiaden stres!

23.04.2024 15:00 Defekt je bežný nielen v prípade motorových vozidiel, ale aj pri bicykloch alebo dokonca kočíkoch s nafukovacími kolesami. Stretol sa s ním už každý, no nie každý zachová chladnú hlavu. Zimné alebo letné pneumatiky? Defekt si nevyberá Keď ideme po chodníku a na ulici zazrieme „krívajúce“ auto, v duchu jeho šoféra poľutujeme. Neželané výdavky a starosti Príspevok Dostali ste defekt na pneumatike? Žiaden stres! zobrazený najskôr Auto-pneuservis.sk.

Chceli by ste nabíjaciu stanicu pre váš elektromobil so zľavou?

23.04.2024 15:00 Zaujímate sa o elektromobilitu no od všadial počúvate, že je veľmi drahá? Elektromobility majú síce počiatočne vyššie ceny, no ich údržba a nabíjanie je oveľa lacnejšie. Využite aktuálne zľavy na nabíjacie stanice od slovenskej fimy, ktorá ponúka inovatívne nabíjacie riešenia pre domácnosti aj firmy. Vyberte si spoľahlivú nabíjaciu stanicu Nabíjacia Príspevok Chceli by ste nabíjaciu stanicu pre váš elektromobil so zľavou? zobrazený najskôr Auto-pneuservis.sk.

5 základných krokov pri opravách motora

23.04.2024 15:00 Zadretie alebo prehriatie motora znamená takmer istú návštevu servisu, kde motor dostanú do kondície. Niekedy stačí zopár komponentov vybrúsiť a inokedy je ich nutné vymeniť. Veľmi poškodený motor je možné vymeniť za úplne nový. Podľa rozsahu poškodenia motora sprevádzajú jeho opravy mnohé kroky. Najčastejšie ide o týchto 5 techník opravy motora. 1. Príspevok 5 základných krokov pri opravách motora zobrazený najskôr Auto-pneuservis.sk.

Dymí vám pod kapotou? Dôvodom je prehriaty motor

23.04.2024 15:00 Pri pohľade na odstavené vozidlo na krajnici, ktorému spod kapoty dymí, sa iste prežehnáte. Dym z motora neveští nič dobré pre automobil a ani pre vašu peňaženku. Dôvodom dymenia býva zväčša prehriaty motor. Viete, prečo k prehriatu motora dochádza a či sa tomuto stavu dá predísť? Príčiny prehriatia motora Sledujete kontrolky na palubnej doske Príspevok Dymí vám pod kapotou? Dôvodom je prehriaty motor zobrazený najskôr Auto-pneuservis.sk.

Skladujte pneumatiky správne, aby boli na jar ako nové

23.04.2024 15:00 Skladovanie pneumatík nie je žiadna veda, ale napriek tomu urobí veľa motoristov pri uskladnení zbytočné chyby, ktoré vedú k degradácii plášťa pneumatík alebo deformácii dezénu. Niektorí majitelia vozidiel radšej nechajú všetko na pneuservis a za malý poplatok uschovajú sezónne pneumatiky v ich sklade. Ak vlastníte rodinný dom a máte voľný priestor, pokojne pneumatiky uložte Príspevok Skladujte pneumatiky správne, aby boli na jar ako nové zobrazený najskôr Auto-pneuservis.sk.

Kvalitné montérky sú nielen odolné, ale aj dizajnové a moderné

18.04.2024 07:31 Moderná doba so sebou prináša rôzne nové trendy, ktoré neobchádzajú ani segment pracovných odevov. Aké montérky sa dnes nosia a ako vyzerajú moderné montkery? Klasické modré montérky sú už prežitok Nie je to tak dávno, keď sa montérky rozdeľovali iba na montérky do pása alebo na traky. Farba aj strih Príspevok Kvalitné montérky sú nielen odolné, ale aj dizajnové a moderné zobrazený najskôr Auto-pneuservis.sk.

4 rady, ako efektívne vyčistiť DPF filter

03.04.2024 00:01 DPF fliter patrí k takým súčastiam auta, o ktoré sa treba z času na čas postarať. Pokiaľ to zanedbáte, skôr či neskôr budete musieť kúpiť nový. Aby ste ušetrili peniaze, prinášame 4 rady, ako efektívne vyčistiť DPF filter. Auto a moto príslušenstvo je dnes dostupnejšie ako kedykoľvek predtým. Prečo ale zbytočne míňať peniaze na Príspevok 4 rady, ako efektívne vyčistiť DPF filter zobrazený najskôr Auto-pneuservis.sk.