Bežkyňa ako jediná dokončila mučivý maratón navrhnutý tak, aby nikto neuspel: V cieli sa zrútila na zem

29.03.2024 00:47 TENNESSEE – Škótska bežkyňa sa zapísala do histórie tým, že sa stala prvou ženou, ktorá dokončila neslávne známy maratón „mučenia“. Dokázala prejsť neuveriteľných 160 kilometrov za 60 hodín. Po príchode do cieľa od vyčerpania klesla na zem.

Turisti ignorovali značku: TOTO robili na útese pár hodín po tom, čo sa prepadol! Šialená FOTO

29.03.2024 00:47 DORSET – Šokujúce fotografie zachytávajú skupinu turistov stojacu len pár metrov od okraja skalnatého útesu. Začiatkom tohto mesiaca ich tam spozorovala jedna z miestnych obyvateliek. Čo je na celej situácii najšokujúcejšie, je to, že len pár hodín predtým z útesu padali obrovské skaly.

Veľké prsia môžu znamenať smrť: Tragické PRÍBEHY ľudí, ktorí zomreli pri sexe

29.03.2024 00:47 LONDÝN - Umrieť počas záchvatov vášne môže byť pre niekoho skvelý spôsob, ako odísť z tohto sveta. Niekedy sa však počas sexu stávajú skutočne nepríjemné nehody, ktoré vedú k smrti. Prinášame vám tragické príhody ľudí, ktorých okamihy plné vzrušenia stáli život.

Ľudia sú zhrození z najdepresívnejšieho bytu, aký kedy videli: Sprcha v kuchyni, a tá cena! Pozrite na to

28.03.2024 14:46 NEW YORK – Video realitného makléra na Instagrame sa stalo virálnym, pretože umožnilo divákom pozrieť sa na najhoršie predispozície bytu, aké kedy videli. Čo však ľudí šokovalo viac ako stiesnený priestor, bola ohurujúca cena mesačného nájmu.

Žena našla zranené mláďa ježka: Keď prišla k veterinárke, skoro sa prepadla pod zem... Poriadny trapas!

28.03.2024 14:46 KNUTSFORD – Istá žena našla v noci opusteného ježka, ktorý bol podľa jej slov podchladený. Rozhodla sa ho preto uchýliť u seba doma. Poskytla mu potravu a celú noc bdela po jeho boku. Keď ho však priviedla ku veterinárke, zostala v šoku. Ukázalo sa, že to, o čo sa tak oddane stala, nebol ježko.

Hrôzostrašné vízie proroka, ktorý predpovedal pandémiu aj vojnu na Ukrajine: Táto hrozba už číha za rohom!

28.03.2024 14:46 BRAZÍLIA – Athos Salomé je brazílsky parapsychológ, ktorý verí, že v roku 2020 správne predpovedal globálnu pandémiu koronavírusu, ako aj smrť kráľovnej v roku 2022. Nedávno sa podelil o ďalšie predpovede, tentokrát na rok 2024.

Bývalá Playboy modelka odhalila temné tajomstvá: Toto sa stalo so ženami, ktoré na párty odmietali sex!

28.03.2024 04:46 USA – Tridsaťštyriročná Kayla Kaydenová začala najprv zdieľať pikantné videá na internete a v roku 2014 sa vydala do pornopriemyslu. Prezradila, akú drámu a traumu zažila ako hostka v sídle Playboya, a tiež to, čo robili s modelkami, ktoré odmietali sex.

Úchvatná optická ilúzia odhalí, ako vás vnímajú druhí: Ak ako prvé zbadáte TOTO, ste miláčikom ľudí!

27.03.2024 18:30 USA – Optické ilúzie sú skvelým spôsobom, ako sa ponoriť hlboko do svojej mysle. Môžu tiež veľa odhaliť o osobnostných črtách. Nová optická ilúzia vám prezradí, či ste typ človeka, ktorý si vždy razí svoju vlastnú cestu, alebo či ste dôveryhodný a ľudia radi trávia čas vo vašej prítomnosti.

Tínedžer po rokoch zistil nechutnú pravdu o svojom najlepšom priateľovi: V skutočnosti je... Najala ho teta!

27.03.2024 18:30 NEW YORK - Tínedžerovi zlomilo srdce zistenie, že jeho priateľ, ktorého spoznal pred desiatimi rokmi, bol v skutočnosti herec prenajatý jeho tetou. Lawson Spolansky sa o svoj šokujúci príbeh podelil vo videu na TikToku, ktoré nazbieralo viac ako milión pozretí a dojalo väčšinu jeho divákov.

Google mapy odhalili tajomný detail na ľadovci v Antarktíde: Naozaj sú to... To predsa nie je možné!

27.03.2024 18:30 ANTARKTÍDA – Antarktída je obľúbenou témou pre konšpiračných teoretikov, ale aj bežných ľudí. Ide oblasť, ktorá je dodnes nepreskúmaná. Nedávno sa na Reddite objavil príspevok, ktorý zachytáva tajomné dvere. Používateľ sociálnej siete ich našiel pri prezeraní Google máp.

Vedci objavili staroveký ekosystém plný dinosaurích stôp: To, čo zistili o arktických druhoch, im vyrazilo dych

27.03.2024 18:30 ALJAŠKA - Na úpätí pohoria De Long na Aljaške vedci objavili starobylú, doteraz neobjavenú lokalitu, ktorá je plná dinosaurích stôp a ďalších skamenelín. Podľa vyhlásenia Aljašskej univerzity je toto nálezisko ako okno do prekvitajúceho kriedového ekosystému, obývaného pravekými živočíchmi všetkých veľkostí.

Žena si sušila vlasy fénom, keď zrazu odpadla: Nasledovalo hororové zranenie, prišla o... Mrazivé varovanie!

27.03.2024 07:45 JUŽNÁ KAROLÍNA - Bizarná nehoda s fénom pripravila Mary Wilsonovú o časť ruky. Mladá žena sa musela vzdať zamestnania a v súčasnosti prehodnocuje, akým smerom sa bude uberať jej život ďalej. Zároveň je presvedčená, že keby bol jej prístroj na sušenie vlasov vybavený jednoduchou bezpečnostnou funkciu, nemusela skončiť tak zle.

Bizarné VIDEO: Lupička vykradla pekáreň, z toho, čo urobila predtým, pôjdete do kolien! Veď pozrite

26.03.2024 20:30 RICHMOND – Hovorí sa, že pred namáhavou činnosťou je dôležité poriadne si ponaťahovať svalstvo. Ako sa ukázalo, toto pravidlo platí aj pre zlodejov. Pracovníci austrálskej pekárne zostali poriadne prekvapení, keď si pozreli zábery z bezpečnostných kamier.

Mužský chromozóm Y môže úplne zmiznúť: Vedci prezradili, kedy sa to stane a čo to znamená pre mužov

26.03.2024 20:30 MELBOURNE – Chromozómy sú jedným z určujúcich faktorov pohlavných charakteristík. Vedci sa však domnievajú, že takzvaný mužský chromozóm Y časom zmizne. Mnohí sa nezhodujú na tom, čo presne by to pre ľudstvo mohlo znamenať.

Ľudí pobúrila pikantná FOTO: Vodič autobusu si užíval sex priamo pri ceste! Neuveríte, do čoho sa obliekol

26.03.2024 20:30 NORFOLK – Vodič autobusu, ktorý si pri ceste v Sprowstone Norfolk užíval orálny sex priamo pri autobuse, nezabudol na bezpečnosť ani v chúlostivej situácii. Ako dokazuje záber publikovaný na Reddite, pred aktom si na seba obliekol reflexné oblečenie.