Spravodajstvo

5 JEDNODUCHÝCH trikov, ktoré udržia váš domov čistý a voňavý! Zaberú minimum času

Čas.sk 29.03.2024 05:30 Všetci to dobre poznáme. Strávime dlhé hodiny upratovaním a o chvíľu náš domov vyzerá, akoby sme nepohli ani prstom. To je však už minulosťou. Odborníčka na upratovanie odhaľuje 5 najlepších domácich trikov, ktoré vám pomôžu upratať váš domov v minimálnom čase. Čítané: (9)

5 tipov, čo navštíviť v Dominikánskej republike

Čas.sk 29.03.2024 05:30 Láka vás dovolenka v Dominikánskej republike? Vedzte, že ponúka oveľa viac, ako len biele pláže obmývané tyrkysovým morom. Čítané: (7)

Zamestnávatelia vítajú kroky ministerstva na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi

Topky.sk - Domáce 28.03.2024 20:15 BRATISLAVA - Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení SR víta kroky ministra životného prostredia SR Tomáša Tarabu na ochranu bezpečnosti v súvislosti s medveďmi. Podporuje eliminovanie medveďov, ktoré prekročia 500-metrovú bezpečnostnú zónu. Informovala o tom hovorkyňa AZZZ Miriam Filová. Čítané: (6)

V piatok treba počítať so silným vetrom na viacerých miestach Slovenska

Topky.sk - Domáce 28.03.2024 20:15 BRATISLAVA - Aj v piatok treba počítať so silnejším vetrom na viacerých miestach Slovenska. Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahy prvého a druhého stupňa. Informuje o tom na svojom webe. Čítané: (6)

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

Pravda.sk - Správy 28.03.2024 15:45 Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi. Čítané: (5)

Ochorenia srdca a káva: Aký význam má kofeín?

Aktuality.sk 29.03.2024 00:15  Bije vám srdce príliš rýchlo? Často močíte? Škodí deťom? Tieto otázky týkajúce sa kávy počúvame často, ale ktoré z nich sú pravdivé? Čítané: (4)

Taliani bojujú v Alpách so SILNÝM vetrom: VIDEO Lanovky v tomto stredisku držia len ZÁZRAKOM!

Topky.sk - Zahraničné 29.03.2024 00:01 CERVINIA – V severozápadnej časti Talianska bojujú s nepriaznivými poveternostnými podmienkami. V čase veľkonočných sviatkov si zrejme lyžiari v tejto časti Álp veľmi neužijú. Súčasná situácia s vetrom je alarmujúca, pričom upevnené lanovky na zjazdovkách držia miestami len zázrakom. Čítané: (4)

Sulyok telefonoval s Hercogom o bilaterálnych a svetových politických témach

Topky.sk - Zahraničné 29.03.2024 00:01 BUDAPEŠT - Najdôležitejšie bilaterálne otázky a aktuálne medzinárodné politické záležitosti boli hlavnými témami štvrtkového telefonického rozhovoru maďarského prezidenta Tamása Sulyoka s izraelským prezidentom Jicchakom Hercogom. S odvolaním sa na server telex.hu o tom informuje spravodajca TASR v Budapešti. Čítané: (4)

V Ríme sa na ulici vytvorila prepadlina: Pohltila dve zaparkované autá

Topky.sk - Zahraničné 29.03.2024 00:01 RÍM – Vo štvrtok skoro ráno sa na ulici v rímskej štvrti Quadraro vytvorila diera v zemi s priemerom a aj hĺbkou desať metrov, ktorá pohltila dve zaparkované autá, informovali talianske médiá s odvolaním na miestnu políciu. Informuje o tom agentúra DPA. Čítané: (4)

VIDEO: S hlavou v oblacích. Prezident Pavel popřál hezké Velikonoce z letadla

iDnes - Zpravodajství 28.03.2024 19:15 O tom, že má prezident Petr Pavel adrenalinové zážitky v oblibě, není pochyb. Dokázal to i ve čtvrtek na sociálních sítích, kde zveřejnil krátké video z malého letadla, v němž se ve svém volném čase proletěl. „Ať nadcházející velikonoční svátky strávíte tak, jak to máte nejradši. Třeba s hlavou v oblacích,“ doplnil příspěvek přáním. Čítané: (4)

Rusům se u Krymu zřítila stíhačka Su-35, hořící spadla do moře

iDnes - Zpravodajství 28.03.2024 19:15 Do moře u Sevastopolu na anektovaném Krymu se zřítilo ruské vojenské letadlo. Pilot se katapultoval a z moře jej vyzdvihli záchranáři, uvedla ruská státní agentura RIA Novosti s odvoláním na místního gubernátora. Šlo o stíhačku Su-35, uvedla rozhlasová stanice Radio Svoboda na svém ruskojazyčném webu a dodala, že incident natočili očití svědci. Letoun při pádu do moře hořel. Čítané: (4)

Rozlúčte sa s nočnou morou: Ako vybrať tú správnu posteľ pre vaše dieťa?

24hod.sk 28.03.2024 15:30 Vyberať čokoľvek pre vaše dieťa môže byť náročné, pretože pre neho chcete len to najlepšie a zohľadniť všetky potrebné parametre môže byť skutočne nočná mora. Zvlášť keď sa jedná o niečo, čo mu má slúžiť dlhší čas. Čítané: (4)

Obrovský úspech: Tiborov med patrí medzi NAJLEPŠIE na svete! Aha, koľko ocenení získal

Čas.sk 28.03.2024 09:00 Obrovský úspech slovenského včelárstva! Tibor Vargapál z obce Hraň na súťaži Apimondia, ktorá sa uskutočnila na začiatku septembra minulého roka v juhoamerickom Čile, získal 15 medailí! Čítané: (4)

V košickej zoo to na jar ožíva: Na čo všetko sa môžu návštevníci tešiť už počas sviatkov?

Čas.sk 28.03.2024 09:00 Zoologická záhrada Košice s príchodom veľkonočných sviatkov rozširuje ponuku svojich služieb a pripravila pre návštevníkov bohatší program. Popri opätovnom otvorení DinoParku sa po zimnej prestávke budú znovu konať aj komentované kŕmenia tučniakov, málp a surikát. Informovala o tom vedúca oddelenia vzdelávania a marketingu košickej mestskej zoo Eva Malešová. Čítané: (4)

Predsviatočný večer v znamení tragédie: Vodič zrazil starčeka na bicykli

Čas.sk 29.03.2024 05:30 Osobné auto narazilo do cyklistu, 76-ročný dôchodca zrážku neprežil. Zraneniam podľahol priamo na mieste. Čítané: (3)