Na parket sa vrátila, až keď bola jej dcérka pripravená a dnes ju Zaira sprevádza aj na tréningoch s Jankom Tribulom - ako jej vybrala toto meno?

31.03.2024 15:15 Na parket sa vrátila, až keď bola jej dcérka pripravená a dnes ju Zaira sprevádza aj na tréningoch s Jankom Tribulom - ako jej vybrala toto meno?. Materskú si užila naplno. Teraz ju každú nedeľu vidíme v priamom prenose na tanečnom parkete, ako predvádza náročné choreografie s markizáckym redaktorom. On sa síce s úsmevom sťažuje, že je prísna, ale vďaka nej, mu tanec ide čoraz lepšie. Stali sa dokonca miláčikmi publika i televíznych divákov!

Čo nikdy nejedzte, keď pijete alkohol? Vaša pečeň si s týmto neporadí

31.03.2024 15:15 Čo nikdy nejedzte, keď pijete alkohol? Vaša pečeň si s týmto neporadí. ,,Naše tradičné sviatky, rituály sú veľmi úzko spojené s pitím alkoholu a Veľká noc je takým typickým príkladom. Nie je to len ako keby nejaká taká oslava v súkromí v kruhu rodiny, ale je to často situácia, ktorá je verejná. Vidíme na sídlisku, ako mladí chlapci vyťahujú dievčatá von a oblievajú ich. Myslím si, že počas sviatkov bude alkohol znova ako keby tematizovaný a veľmi prítomný takmer v každej domácnosti," uviedla odborníčka. Rozoberieme si aj to, s čím je alkohol lepšie nekombinovať.

Ako sa má legendárny herec dnes? Po dlhšej dobe poslala jeho rodina do sveta jasný odkaz

31.03.2024 15:15 Ako sa má legendárny herec dnes? Po dlhšej dobe poslala jeho rodina do sveta jasný odkaz. Napriek ťažkému údelu sa rodina ešte viac zomkla a milovaný Bruce tak má okolo seba milujúcich ľudí, ktorí sa oňho s láskou starajú a užívajú si spoločné okamihy. A hoci sa snažia s ťažkým osudom vyrovnať s vúskromí, po dlhšej dobe zverejnili zábery s ním a do sveta vyslali dôležitý odkaz. Bruce je pre nich stále darom, pozrite sa:

35-ročná Slovenka úprimne: V menopauze som od svojej mladej dospelosti, otázky okolia - kedy budem mať dieťa, ma bolia

31.03.2024 15:15 35-ročná Slovenka úprimne: V menopauze som od svojej mladej dospelosti, otázky okolia - kedy budem mať dieťa, ma bolia. Musela sa zmieriť s tým, že nikdy nebude mať deti. Dlhodobo bojuje s endometriózou, po laparoskopickom zákroku lekárov jej zmizla menštruácia. Ako sa žije mladej žene v perimenopauze? Otázky okolia sú najhoršie, zdôverila sa.

Spánok na chrbte v tehotenstve: Treba sa obávať? Kedy a prečo je bezpečnejšie vyhnúť sa takejto polohe

31.03.2024 15:15 Spánok na chrbte v tehotenstve: Treba sa obávať? Kedy a prečo je bezpečnejšie vyhnúť sa takejto polohe. Poloha na chrbte v poslednom trimestri môže byť nepríjemná a v niektorých prípadoch aj riziková.

Dnes oslavuje meniny Benjamín, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

31.03.2024 15:15 Dnes oslavuje meniny Benjamín, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?

Ako sa má Bruce Willis? Rodina sa zomkla, fanúšikom poslala jasný odkaz

31.03.2024 05:15 Ako sa má Bruce Willis? Rodina sa zomkla, fanúšikom poslala jasný odkaz. Napriek ťažkému údelu sa rodina ešte viac zomkla a milovaný Bruce tak má okolo seba milujúcich ľudí, ktorí sa oňho s láskou starajú a užívajú si spoločné okamihy.

V menopauze som od svojej mladej dospelosti: Otázky okolia - kedy budem mať dieťa, ma bolia...

30.03.2024 17:30 V menopauze som od svojej mladej dospelosti: Otázky okolia - kedy budem mať dieťa, ma bolia.... Musela sa zmieriť s tým, že nikdy nebude mať deti. Dlhodobo bojuje s endometriózou, po laparoskopickom zákroku lekárov jej zmizla menštruácia. Ako sa žije mladej žene v perimenopauze? Otázky okolia sú najhoršie, zdôverila sa.

Opäť si posúvame hodinky! Už dnes v noci príde zmena času - zo zimného na letný: V roku 2024 je netypická...

30.03.2024 17:30 Opäť si posúvame hodinky! Už dnes v noci príde zmena času - zo zimného na letný: V roku 2024 je netypická.... Zmena zimného času na letný nastáva vždy na začiatku jari. Mnohým ľuďom je posunutie hodiniek o hodinu dopredu nepríjemné a cítia sa podráždení a unavení. Tento zvyk má však aj svoje výhody. Deň sa predlžuje, takže môžeme čo najviac využiť slnečné svetlo. Tento rok však bude pre nás prechod jednoduchší, a tu je dôvod.

Vzniku príznakov ADHD u dieťaťa dokážu predísť už samotní rodičia: Podľa novej štúdie práve týmto správaním

30.03.2024 17:30 Vzniku príznakov ADHD u dieťaťa dokážu predísť už samotní rodičia: Podľa novej štúdie práve týmto správaním. Najnovšia štúdia Univerzity vo Waterloo celkom odvážne skúmala, či by svojím správaním mohli rodičia v ranom detstve predísť vzniku určitých príznakov ADHD u svojho dieťaťa. A prišli s pozitívnou odpoveďou.

Ako liečiť zapareniny u bábätka? S lekárkou o tom, čo a aká masť zaberie a kedy už začína zápal, ktorý nepodceniť

30.03.2024 17:30 Ako liečiť zapareniny u bábätka? S lekárkou o tom, čo a aká masť zaberie a kedy už začína zápal, ktorý nepodceniť. Malé deti majú pokožku telíčka citlivejšiu a vnímavejšiu na poškodenie ako my, preto ich veľmi často potrápia zapareniny. Ak ich chcete vyliečiť čo najskôr, prípadne im účinne predchádzať, vyskúšajte overené postupy.

Dnes oslavuje meniny Vieroslava, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť

30.03.2024 17:30 Dnes oslavuje meniny Vieroslava, aký je význam tohto mena? Zaujímavosti, ktoré treba vedieť. Čo by ste o tomto mene mali vedieť, ak sa vám páči, a premýšľate nad takým menom pre svoje dieťatko, alebo sa tak voláte?

Ako tehotenstvo, tak aj pôrod utajila: Kedysi naša známa herečka, ktorá dnes po vstupe do spoločenstva žije už len svoj súkromný život, je šťastnou 3-násobnou mamou

29.03.2024 20:00 Ako tehotenstvo, tak aj pôrod utajila: Kedysi naša známa herečka, ktorá dnes po vstupe do spoločenstva žije už len svoj súkromný život, je šťastnou 3-násobnou mamou. Herečka Mária Bartalos sa teší z tretieho dieťatka, je opäť mamou. Tehotenstvo aj pôrod však pred verejnosťou tajila.

Nezabudnite poslať! Veľkonočné priania, vinše i SMS pre blízkych a priateľov

29.03.2024 20:00 Nezabudnite poslať! Veľkonočné priania, vinše i SMS pre blízkych a priateľov. Veľká noc je nielen najdôležitejším kresťanským sviatkom, ale aj oslavou jari a nového života. Tieto sviatky vždy boli späté s obdobím veselíc, ľudových zvykov a tradícií. Jedným z veľkonočných symbolov sú práve veľkonočné vinše, priania, rýmovačky, vinšovačky.

Vonku s bledoružovým kočíkom! Až spoločná prechádzka ich prezradila, už sú rodičmi

29.03.2024 20:00 Vonku s bledoružovým kočíkom! Až spoločná prechádzka ich prezradila, už sú rodičmi. Bližšie informácie o napr. pohlaví bábätka alebo mene zatiaľ nie sú známe. Šťastná dvojica však potvrdila fámy, kočík v uliciach Los Angeles ukazuje, že sa snúbenci stali rodičmi. Už sú z nich traja!