Stoličky patria medzi neodmysliteľnú súčasť interiéru

27.03.2024 07:01 Stoličky ako súčasť sedenia sú v každom interiéri neodmysliteľnou súčasťou. V našej ponuke nájdete r ocirc zne druhy stoličiek, či už ako súčasť jedálenského priestoru, alebo sú to kancelárske stoličky, vysoké barové stoličky, reprezentantívne kožené alebo zaujímavé doplnkové taburety.

Vyberáme kancelársku stoličku pre pohodlné sedenie

27.03.2024 07:01 V súčasnej dobe je veľmi skloňovanou témou ergonomický nábytok, ktorý nachádza uplatnenie predovšetkým v kancelárskych priestoroch. Dominantou kancelárie je bezpochyby kancelársky st ocirc l, na ktorom sa nachádza vedľa notebooku aj kopa papierov a písacích prostriedkov. No zabúdať by ste nemali ani na nbsp kancelárske stoličky, ktoré musia ponúknuť komfortné posedenie po celú pracovnú dobu. V nasledujúcich riadkoch vám poskytneme niekoľko d ocirc ležitých rád, ktorými by ste sa mali pri výbere kancelárskej stoličky riadiť.

Pracujete doma? Zariaďte si svoj home office podľa feng shui

27.03.2024 07:01 Moderným trendom je práca z domu, t.j. home office. Ako si však domáce prostredie prisp ocirc sobiť tak, aby čo najviac vyhovovalo našej práci? Mnohí radia ísť na to cez feng shui.

Candela jedálenská stolička s jedinečným dizajnom

27.03.2024 07:01 Pohodlné sedenie v nbsp kuchyni a nbsp jedálni je d ocirc ležitou súčasťou vychutnania si jedla. nbsp Jedálenská stolička Candela toto pohodlie poskytuje v nbsp štýlovom dizajne a nbsp v prevedení kvalitných materiálov. Elegantný tvar jedálenskej stoličky s nbsp úžitkovosťou dizajnového doplnku vytvára v nbsp kuchyni zo stoličky jedinečný prvok nábytku.

Pracovný priestor v spálni? Ide to!

27.03.2024 07:01 Spálňa je miestom pre oddych, relaxáciu a intímne chvíle. Kv ocirc li nedostatku miesta je však niekedy potrebné zo spálne urobiť aj miesto pre prácu. Všetko ide šikovne zariadiť, bez toho, aby bol jeden z priestorov nejako obmedzený alebo existoval na úkor toho druhého. Pracovňa alebo spálňa, spálňa alebo pracovňa? Vaša izba m ocirc že byť obojím!

Detské poschodové postele so skriňou, písacím stolom

27.03.2024 07:01 Uacute spora miesta je hlavným pojmom rodičov malých detí. Toľko hračiek, športových potrieb, kníh a oblečenie sa musí niekde šikovne uložiť. Lenže, niektoré deti majú toľko hračiek, že by mohli zásobiť jedno veľké hračkárstvo. To potom rodičia do detskej izby volí nábytok, ktorý plní hneď dvojitú funkciu. Rovnako tak ako nbsp detské poschodové postele so skriňou. Deti v jednom kúsku nábytku nájdu ložnú plochu, šatníkovú skriňu i ďalšie vybavenie a príslušenstvo. Voľbou týchto postelí rodičia ušetrí veľa miesta, pretože zatiaľ čo by šatníková skriňa aj detská posteľ stáli zvlášť a zaberali veľa plochy, je šatníková skriňa umiestnená pod poschodovou posteľou a zaberá len polovičný priestor. Ktoré poschodové postele disponujú šatníkovou skriňou?

Zaujmite už vstupnou chodbou

27.03.2024 07:01 Vstup do domu či bytu je veľmi d ocirc ležitý, pretože musí urobiť prvý dojem nbsp na návštevy. A nbsp keďže ho mnoho ľudí podceňuje, odporúčame vám túto chybu neurobiť a nbsp venovať zariaďovaniu vstupnej chodby či haly dostatočnú pozornosť a nbsp čas.

Rozmýšľali ste už nad vstavanou skriňou?

27.03.2024 07:01 Vstavané skrine si svoje miesto našli v nbsp mnohých domácnostiach. Dnes je sk ocirc r ojedinelé nájsť domácnosť, kde by sa takáto skriňa nenachádzala ako naopak. Čim to je však sp ocirc sobené? Odpoveď je jednoduchá ndash ide o nbsp skvelý nábytok, ktorý presne zapadne do každej miestnosti a nbsp ponúka obrovský skladovací priestor. Kto by toto nebral?

Farebné drevovláknité dosky ForesColor s nekonečnými možnosťami využitia

26.03.2024 08:45 ForesCOLOR je nová exkluzívna rada farebných a textúrovaných dosiek. Vznikajú náročným, a zároveň prísnym technologickým procesom. Drevené vlákna sa spájajú špeciálne upravenou živicou, do ktorých sa následne impregnuje organické farbivo organický pigment .

Spoznajte najobľúbenejšie materiály obliečok

23.03.2024 07:45 Nákup posteľných obliečok môže byť niekedy veľkou výzvou. Musíte vziať do úvahy jednak vzhľad, ale aj materiál obliečok, aby ste sa v posteli cítili príjemne. V článku vám predstavíme najobľúbenejšie materiály posteľných obliečok a ich vlastnosti.

10 tipov, ako zariadiť domácu pracovňu

22.03.2024 00:15 

Spíte správne?

19.03.2024 01:45 Spánok je d ocirc ležitou súčasťou života každého z nbsp nás. Obzvlášť v nbsp dobe technického pokroku a nbsp neustáleho vývoja. Doba je uponáľhaná a nbsp často si neuvedomujeme d ocirc ležitosť základných potrieb, medzi ktoré spánok nepochybne patrí. Vo všeobecnosti, vedecké prieskumy potvrdzujú, že problémami so spánkom trpí každý piaty človek. Znie to ako cliché , ale d ocirc vody nespavosti dnešnej doby pociťujeme všetci rovnaké ndash stres, rýchly životný štýl, žiarenie z nbsp obrazoviek a nbsp displejov, nadbytok svetla v nbsp mestách a nbsp pod. nbsp

Zacvičte si jogu pomedzi emaily

18.03.2024 07:00 Deň v auml čšiny z nbsp nás začína aj končí sedením. Po zobudení si sadneme na posteľ, pri raňajkách na stoličku v nbsp kuchyni a cestu do prácu presedíme v nbsp aute. Prvé, čo urobíme po príchode do práce je, že si op auml ť sadneme. Keď pracovný deň skončí, zaujmeme miesto pred televízorom ndash ako inak posediačky. Ak si hovoríte, že to všetko spraví hodinka športu dvakrát do týždňa, vyvedieme vás z nbsp omylu, nestačí to.

Používate drevený riad? Viete, ako sa oň správne starať, aby vám vydržal čo najdlhšie?

13.03.2024 07:00 Ekologické nastavenie je dnes už aj v slovenských pomeroch čoraz rozšírenejšie. Okrem toho, že ľudia stále viac s obľubou nosia vlastné hrnčeky na kávu so sebou, rôzne ekologické praktiky začali využívať aj vo svojich domácnostiach.

Jarné upratovanie v byte

02.03.2024 00:00 Žiadne iné ročné obdobie nemotivuje upratovať tak, ako jar. Upratujeme s najväčším zápalom a to potom dosahuje takmer symbolický rozmer nové ročné obdobie, nový život, nový poriadok...