Najväčším nepriateľom je láska. Historická romanca Vojvoda a kráľovná

31.01.2024 12:00 Začalo sa to knihou Búrlivák a netýkavka, potom prišla Grófka a Netvor…a teraz je tu tretia kniha série Búrliváci – Vojvoda a kráľovná. Romanca so zločincami, bitkármi a majiteľmi nevestincov, ktorí žili ďaleko za plesovými sálami Mayfairu… Grace Condryová celý život utekala pred minulosťou. Pred rokmi ju zradila jej jediná láska, vyrastala na ulici a dnes je z The post Najväčším nepriateľom je láska. Historická romanca Vojvoda a kráľovná appeared first on WomanMan.

Kuchynské roboty dokážu zabezpečiť varenie s eleganciou a bez neporiadku. Pozrite, ako na to.

31.01.2024 12:00 V dnešnom svete, v ktorom sa technológia stretáva s eleganciou, kuchynské roboty predstavujú viac než len stroje na prípravu jedla. S ich inovatívnymi funkciami a dizajnom prinášajú do kuchyne neopakovateľný šarm a tiež krásu v každom jedle, dokonalosť v každej príprave bez veľkej námahy. Najmä, ak sa rozhodnete pre kuchynské roboty značky Kenwood. Kenwood je overený The post Kuchynské roboty dokážu zabezpečiť varenie s eleganciou a bez neporiadku. Pozrite, ako na to. appeared first on WomanMan.

Účinná starostlivosť o oblečenie s naparovacou žehličkou

31.01.2024 02:00 Hoci žehlenie nepatrí medzi obľúbené domáce práce, je nevyhnutné. Oblečenie zbaví nežiaducich baktérií i pachov, dodá mu sviežosť a znásobí pocit čistoty. Okrem toho žehlenie predlžuje životnosť oblečenia a chráni ho pred poškodením. Naparovacia žehlička je už bežnou súčasťou domácnosti, podobne ako tyčový mixér, ktorý často nahrádza robustné kuchynské roboty. A to najmä vtedy, keď The post Účinná starostlivosť o oblečenie s naparovacou žehličkou appeared first on WomanMan.

Rýchlovarná kanvica je skvelým pomocníkom, pozrite sa na to, ako ju využívať naozaj bezpečne

31.01.2024 02:00 Rýchlovarná kanvica sa stala neodmysliteľným pomocníkom v každej modernej kuchyni, prinášajúc pohodlie, podobne ako hriankovače či dokonca aj kávovary. Moderné kuchynské spotrebiče sú veľmi jednoduché na ovládanie a zároveň ponúkajú veľké množstvo funkcií a technologických inovácií. Napriek jednoduchosti a intuitívnemu ovládaniu však netreba zanedbávať bezpečnosť pri ich používaní. Pozrite si dôležité tipy na bezpečnú manipuláciu The post Rýchlovarná kanvica je skvelým pomocníkom, pozrite sa na to, ako ju využívať naozaj bezpečne appeared first on WomanMan.

Pripravte si pre svoju lásku romantického Valentína v Bratislave

30.01.2024 15:30 Láka vás plavba loďou po rieke vo dvojici či výhľad na vysvietené nočné mesto? Presvedčte sa, že Bratislava ponúka celý rad miest, kde môžete prežiť tie najromantickejšie chvíle. Poprechádzajte sa historickými uličkami Starého Mesta alebo sa pobozkajte v gotickej veži v Sade Janka Kráľa, zatancujte si, vychutnajte si koncert, divadlo. Pre rozprávkovo dokonalú žiadosť o The post Pripravte si pre svoju lásku romantického Valentína v Bratislave appeared first on WomanMan.

Rockeri z Dany Moment prekvapujú zatiaľ najosobnejšou skladbou Stále sa pýtam

29.01.2024 18:30 Keď Denis Kolek predstavil skladbu prvý raz chalanom v skúšobni v akustickej verzii, všetci sa zhodli na tom, že z nej môže byť hit. „To človek cíti, či je to pesnička s potenciálom vytvoriť boom v sezóne, prípadne sa môže nenápadným tempom udržať po generácie,“ hovorí o novinke Stále sa pýtam kapela Dany Moment. Štvorica talentovaných hudobníkov, ktorú The post Rockeri z Dany Moment prekvapujú zatiaľ najosobnejšou skladbou Stále sa pýtam appeared first on WomanMan.

Malé pomôcky na efektívne upratovanie domácnosti môžete mať stále poruke 

29.01.2024 18:30 V dôsledne upratanej domácnosti sa všetci jej členovia cítia príjemne. Udržiavať však každý deň poriadok môže byť náročné. Ak si však vypracujete v rodine praktický systém priebežného udržiavania čistoty a odkladania vecí hneď po použití, nemusí upratovanie zaberať až tak veľa času. Navyše, ak máte k dispozícii malých šikovných pomocníkov od KiK, pôjde vám denné udržiavanie poriadku ako The post Malé pomôcky na efektívne upratovanie domácnosti môžete mať stále poruke  appeared first on WomanMan.

Košická destinácia Kraj sveta má za sebou úspešný rok 2023 a cestovný ruch pokračuje aj v tomto roku v napredovaní

29.01.2024 18:30 Návrat legendárnej lanovky, moderné umenie na turistických „križovatkách“, obľúbené podujatia, významné infraštruktúrne projekty, silná pátracia súťaž detského programu Haravara, tradičné autobusové výlety, veľtržné expozície, infocesty, ale aj celkový nárast návštevníkov v Košickom kraji. Krajská organizácia cestovného ruchu Košice Región Turizmus na svojom januárovom stretnutí zhodnotila, že má za sebou ďalší úspešný rok, plný dobrých The post Košická destinácia Kraj sveta má za sebou úspešný rok 2023 a cestovný ruch pokračuje aj v tomto roku v napredovaní appeared first on WomanMan.

Monitorovacie hodinky zachraňujú životy a zabezpečujú pomoc v krízovej situácii

28.01.2024 13:01 Neraz sa asi každý z nás ocitol v situácii, keď potreboval pomoc. Mnohí si vedia hneď sami pomôcť, ale nie všetci. Najmä osamelo žijúci a chorí seniori potrebujú čo najskôr pomôcť a poradiť. S cieľom eliminovať vznik krízovej sociálnej situácie a tiež zabezpečiť jej riešenie, vstúpil Bratislavský samosprávny kraj do pilotného projektu, v ktorom hrajú dôležitú The post Monitorovacie hodinky zachraňujú životy a zabezpečujú pomoc v krízovej situácii appeared first on WomanMan.

Poznáte psylium a jeho pomoc pri trávení a tiež pri diéte?

27.01.2024 15:45 Určite to podaktorí z nás poznajú. Nie každému pomôže sedenie na toalete s mobilom či novinami v ruke. Zbožným prianím je, aby sa peristaltika čriev nejako upravila. Skúšame to kadejako, sušenými slivkami, teplou vodou, s treskou v majonéze. Ak chcete naozaj zlepšiť svoje trávenie, alebo len obohatiť jedálniček o vlákninu, mali by ste skúsiť užívať psyllium. Tento rastlinný doplnok výživy The post Poznáte psylium a jeho pomoc pri trávení a tiež pri diéte? appeared first on WomanMan.

Silný štart vychyteného EXIT Festivalu 2024

26.01.2024 08:01 Festival EIXT sa tento rok ponesie v duchu hesla EXIT Starseeds „Spolu prebudíme naše supersily“. Bude sa konať od 10. do 14. júla 2024 v Petrovaradínskej pevnosti v Srbsku. Už teraz predstavuje prvých 24 účinkujúcich tohtoročného EXIT Starseed! Čoskoro iste pribudnú ďalšie skvelé mená… Na čele tohtoročného line-upu stojí popkultúrna ikona Black Eyed Peas, globálny trapový priekopník The post Silný štart vychyteného EXIT Festivalu 2024 appeared first on WomanMan.

Vyrastá nám generácia usedených ľudí s bolesťami chrbtice

25.01.2024 21:30 S bolesťami chrbta sa počas svojho života stretne viac ako 90 percent svetovej populácie. Už dávno však neplatí, že za to môže len vyšší vek. Odborníci hovoria o generácii „usedených ľudí“, ktorí sa nedostatočne a najmä nekvalitne hýbu. Je najvyšší čas aj v tejto oblasti zmeniť nevhodné návyky a začať sa cielene starať o svoj chrbát už od detstva. Zatiaľ The post Vyrastá nám generácia usedených ľudí s bolesťami chrbtice appeared first on WomanMan.

Prepojenie medzi túžbami žiakov základnej školy a reálnym uplatnením v budúcnosti

25.01.2024 21:30 V malej obci na východe Slovenska sa tentoraz žiaci v rámci pilotného projektu kariérového poradenstva “Cesty budúcností” rozprávali o ceste na pódium. Prešovčanky Katka Koščová a Miriama Fedorková predstavili povolanie speváčky a herečky, deti nahliadli aj do životov podnikateľov. Pilotný projekt beží na Základnej škole v obci Bajerov pri Prešove od začiatku školského roka. Vo vyučovaní i The post Prepojenie medzi túžbami žiakov základnej školy a reálnym uplatnením v budúcnosti appeared first on WomanMan.

Viete, ako si vylepšiť kondičku? Inšpirujte sa v KiK

25.01.2024 21:30 Po sviatkoch, keď sme si dopriali chvíle oddychu a chutné dobroty, je čas vrátiť sa do formy a začať nový rok s energiou. Ak ste si dali ako novoročné predsavzatie, že si zlepšíte kondíciu, potom iste oceníte novú kolekciu v KiK. Vybrať si môžete nielen štýlové oblečenie, ale aj športové pomôcky k cvičeniu. Štýlové vo fitness K efektívnemu The post Viete, ako si vylepšiť kondičku? Inšpirujte sa v KiK appeared first on WomanMan.

Známa knižná vydavateľka nominovaná na ocenenie Krištáľové krídlo

25.01.2024 11:30 „Keď sa tak nad tým zamýšľam, tento rok je to už moje 40.výročie vo vydavateľskej sfére. Priznávam, že nominácia na Krištáľové krídlo ma prekvapila a zároveň nesmierne potešila. Cítim v nej uznanie svojej 40-ročnej kariéry v knižnej kultúre,“ tvrdí Gabriela Belopotocká, ktorú nominovali na prestížne ocenenie Krištáľové krídlo. Najlepší medzi výnimočnými. Nadácia Krištáľové krídlo oceňuje každý rok najvýznamnejšie The post Známa knižná vydavateľka nominovaná na ocenenie Krištáľové krídlo appeared first on WomanMan.