Benátky zaviedli poplatok 5 EUR pre neubytovaných turistov

25.04.2024 21:30 Benátky odteraz zavádzajú nový poplatok pre prichádzajúcich jednodňových turistov vo výške 5 eur na hlavu nad 14 rokov. Každý dospelý... Príspevok Benátky zaviedli poplatok 5 EUR pre neubytovaných turistov zobrazený najskôr ZN.SK.

Bývanie: Čo zvážiť pred kúpou klimatizácie?

25.04.2024 01:45 Letné horúčavy vedia dať poriadne zabrať. Ak hľadáte úľavu od pálivého slnka, klimatizácia je skvelým riešením. Pri jej kúpe je dôležité zvážiť viacero faktorov, aby ste si vybrali ten správny typ a veľkosť pre vaše potreby. Zdroj: freepik.com Veľkosť miestnosti je kľúčová. Prvým krokom je presné zmeranie miestnosti, ktorú chcete vychladiť. Na základe jej veľkosti Príspevok Bývanie: Čo zvážiť pred kúpou klimatizácie? zobrazený najskôr ZN.SK.

Rýchly a ekologický rozmer cestovania: nová kolobežka Lamax

24.04.2024 05:15 Nechaj dopravné zápchy a preplnenú mestskú premávku za sebou, elektrická kolobežka LAMAX eCruiser SC30 ťa prevedie mestom ako nikto iný Príspevok Rýchly a ekologický rozmer cestovania: nová kolobežka Lamax zobrazený najskôr ZN.SK.

Podporte vznik knižnej trilógie Turistické Slovensko na StartLabe

19.04.2024 23:30 Podporte aj vy knižnú trilógiu Turistické Slovensko: Nadšenci slovenskej turistiky, ale rovnako tak aj populárnej knižnej edície Krásy Slovenska sa môžu tešiť na nové zaujímavé knihy. Každú jednu z trojice knižných noviniek pritom môžu podporiť na StartLabe. Platforma umožňuje vzniknúť novým knižným projektom, ktoré je tak možné priamo financovať a podporiť. Aj vy si tak Príspevok Podporte vznik knižnej trilógie Turistické Slovensko na StartLabe zobrazený najskôr ZN.SK.

Na muníciu pre Ukrajinu Slováci po 4. dni majú už 2 milióny eur

19.04.2024 23:30 Ak nie slovenská vláda, českú iniciatívu na pomoc Ukrajine podporia bežní Slováci., Zbierka na túto pomoc už po 4 dňoch má 2 milióny EUR. Príspevok Na muníciu pre Ukrajinu Slováci po 4. dni majú už 2 milióny eur zobrazený najskôr ZN.SK.

Do kín prišiel Spiaci účet. Čo sa vlastne skrýva za tajuplným názvom?

19.04.2024 23:30 Nový slovenský film Spiaci účet po slávnostnej premiére za účasti mnohých známych tvárí prišiel do kín. Detektívne romanetto, ktoré odhaľuje Príspevok Do kín prišiel Spiaci účet. Čo sa vlastne skrýva za tajuplným názvom? zobrazený najskôr ZN.SK.

Kto je to Arenofil? Zberateľ a nadšenec piesku a púštnej geológie

19.04.2024 23:30 Arenofil je nadšenec piesku, jeho štruktúry, farebnosti, hrubosti, alebo zberateľ vzoriek. je to taký nadšenec púštnej a plážovej geológie. Príspevok Kto je to Arenofil? Zberateľ a nadšenec piesku a púštnej geológie zobrazený najskôr ZN.SK.

Koncertný film Queen Rock Montreal prichádza na Disney+

19.04.2024 23:30 Prvý koncertný film s vylepšeným zvukom IMAX Enhanced od DTS bude dostupný od 15. mája. Celosvetová streamovacia premiéra prinesie... Príspevok Koncertný film Queen Rock Montreal prichádza na Disney+ zobrazený najskôr ZN.SK.

Rodine sa stratil husky. Nakoniec ho našli dronom žiť s medveďmi

17.04.2024 11:30 Na Kamčatke sa stratil husky. Pokusy nájsť ho dopadli úspešne... až prekvapivo. Skamarátil sa s divými medveďmi a je súčasťou ich rodiny. Príspevok Rodine sa stratil husky. Nakoniec ho našli dronom žiť s medveďmi zobrazený najskôr ZN.SK.

Tajomstvo dokonalého spánku: hojdanie a jeho vplyv na spánok

15.04.2024 19:45 Vedecké štúdie a výsledky experimentov naznačujú, že hojdanie zohráva rolu pri rýchlom nástupe spánku a ovplyvňuje tiež jeho hlboké štádiá. Príspevok Tajomstvo dokonalého spánku: hojdanie a jeho vplyv na spánok zobrazený najskôr ZN.SK.

Kde a kedy vznikol Hot-Dog a kto je jeho autorom?

11.04.2024 12:45 Hot-dog je rýchlo pripraviteľný a chuťovo jasný. Kúpime ho na pumpe, v bežných stánkoch, na festivaloch a všade tam... Príspevok Kde a kedy vznikol Hot-Dog a kto je jeho autorom? zobrazený najskôr ZN.SK.

Vraždy podľa abecedy a Hercule Poirot od apríla na tv Spektrum

10.04.2024 15:15 Na televízne obrazovky sa vracia slávny detektív Hercule Poirot vo fascinujúcom thrillery Agathy Christie Vraždy podľa abecedy... Príspevok Vraždy podľa abecedy a Hercule Poirot od apríla na tv Spektrum zobrazený najskôr ZN.SK.