7 krokov údržby štvorkolky

19.05.2024 02:45 Štvorkolky sú skvelými vozidlami na jazdu v prírode, ale dokážu tiež urobiť kus práce na poli, okolo domu, v lese a v záhrade. Aby ste si mohli užívať svoju štvorkolku čo najdlhšie, je dôležité ju pravidelne udržiavať a opravovať. Čítané: (7)

Doplnky pre golfistov: Ochrana i štýl na ihrisku

19.05.2024 02:45 Doplnky pre golfistov nie sú len praktickými fashion doplnkami, ale aj dôležitou súčasťou pre ochranu zraku či hlavy. Bez ohľadu na to, či ste muž, alebo žena, existuje mnoho módnych doplnkov, ktoré budú po pridaní do golfového outfitu veľmi štýlové a dodajú vám pocit komfortu. Pamätajte však na to, že obliekanie v golfe podlieha etikete a pravidlám daného The post Doplnky pre golfistov: Ochrana i štýl na ihrisku first appeared on Časopis - zaujímavosti, novinky a užitočné informácie. Čítané: (1)

Reštaurácia Pelle – Dedinky

19.05.2024 02:45 Zastávka v srdci Slovenského raja Na ceste späť z Dobšinskej ľadovej jaskyne, ktorá je sama o sebe fascinujúcim prírodným divom, sme sa rozhodli pre malé odbočenie do Dediniek. Táto pokojná obec sa nachádza v srdci Košického kraja a je známa predovšetkým vďaka malebnej vodnej nádrži Palcmanská Maša. Jazero je obklopené zelenými lesmi a kopcami Slovenského The post Reštaurácia Pelle – Dedinky appeared first on salkakavy.sk. Čítané: (1)

môjBRGR v Michalovciach

19.05.2024 02:45 Vitajte v môjBRGR Keď sa náš výlet v Michalovciach chýlil ku koncu, objavili sme pohostinné miesto – reštauráciu môjBRGR na Okružnej ulici. Naše večerné chvíle tu boli zahalené vo vôňach lahodných burgerov a doplnené o šálku výbornej kávy. Pohodlná blízkosť tejto reštaurácie k nášmu ubytovaniu bola veľkým plusom, keďže náš plán bol nasledujúci deň opustiť The post môjBRGR v Michalovciach appeared first on salkakavy.sk. Čítané: (1)

Sprievodca výberom pneumatík

19.05.2024 02:45 Kúpili ste si vaše prvé vozidlo a práve pred vami stojí úloha v podobe kúpy nových pneumatík? Pre laika a začiatočníkov môže byť vcelku problematické sa vyznať vo výbere pneumatík. Čítané: (1)

Golfové oblečenie – ako sa cítiť pri hre pohodlne a štýlovo

19.05.2024 02:45 Golf nie je len o presnom údere a zlepšovaní skóre. Je tiež o pocite pohodlia a sebavedomia na hracej ploche. Aby ste mohli na golfovom ihrisku excelovať, je dôležité sa cítiť komfortne. Svoju úlohu v tomto smere zohráva golfové oblečenie, ktoré je hlavne pre ženy cestou k lepším výkonom. Golfové oblečenie pre štýl na greene Pri výbere The post Golfové oblečenie – ako sa cítiť pri hre pohodlne a štýlovo first appeared on Fanpage.sk. Čítané: (1)

Jar s dieťatkom. Ako vybrať športový kočiar

19.05.2024 02:45 Teplejšie počasie nabáda k tomu, aby sme sa nielen ľahšie obliekali, ale tiež deti vozili v športovom kočiari. Športový kočiar praje aktivitám rodičov a dieťaťu umožňuje lepší kontakt s okolím. Vníma nové podnety a život okolo seba. Čítané: (1)

Najpopulárnejšie letné pneumatiky – malý prehľad

19.05.2024 02:45 S príchodom teplých dní prichádza čas na výmenu zimných pneumatík za letné. Výber správnych letných pneumatík je dôležitý pre bezpečnú a komfortnú jazdu. Existuje široká ponuka letných pneumatík od rôznych výrobcov, preto môže byť výber pre bežného vodiča náročný. Predstavíme vám 7 populárnych značiek letných pneumatík, aby sme váš výber uľahčili. 1. Continental Continental je The post Najpopulárnejšie letné pneumatiky – malý prehľad appeared first on svetkolies.sk. Čítané: (1)

Dokonalá technika odpalu vďaka golfovým paliciam TaylorMade Qi10

19.05.2024 02:45 Golf je fascinujúca hra, ktorá spája presnosť, stratégiu a pohyb prírody. S… The post Dokonalá technika odpalu vďaka golfovým paliciam TaylorMade Qi10 first appeared on EB.sk. Čítané: (1)

Čo viete o stanoch na auto?

19.05.2024 02:45 Čo všetko viete o stanoch na auto? A viete vôbec, čo je stan na auto a ako sa dá použiť? Klasické stany vám asi nemusíme predstavovať. Čítané: (1)

Štvorkolky v rukách záchranárov – ako pomáhajú a prečo sú nenahraditeľné?

19.05.2024 02:45 Štvorkolky sú v súčasnosti neoddeliteľnou súčasťou záchranných zložiek. Používajú ich hasiči, policajti, horskí záchranári, záchranári vrtuľníkovej služby a aj záchranári civilnej ochrany. Integrácia štvoriek do záchranných operácií je výrazným krokom… The post Štvorkolky v rukách záchranárov – ako pomáhajú a prečo sú nenahraditeľné? appeared first on Slovak magazín. Čítané: (1)

Nový Startup FUERGY

19.05.2024 02:45 Dostali ste počas svojho pôsobenia investíciu od investorov? Ak áno, od koľkých investorov a v akej výške? Po úvodných anjelských investíciách sa nám koncom roka 2022 podarilo získať prostriedky od investičnej skupiny Pro Partners Holding vo výške 16 miliónov eur. Časť investície použijeme na rozšírenie vývojového a predajného tímu, vývoj nových produktov a už spomínanú Príspevok Nový Startup FUERGY zobrazený najskôr Mesto Bratislava. Čítané: (1)

Hisense celosvetovým číslom dve na trhu televízorov

19.05.2024 02:45 7.3.2023 – Spoločnosť Hisense sa stala v roku 2022 druhým najväčším dodávateľom televízorov na svete, vyplýva to z dát analytickej spoločnosti Omdia. V decembri 2022 sa pritom podľa Inštitútu pre výskum trhu AVC Revo umiestnila s rekordným predajom 2,326 milióna televízorov dokonca na prvom mieste a postavila sa tak na čelo celosvetového trhu TV. Čítané: (1)

Nový Startup FUERGY

19.05.2024 02:45 Pre koho je produkt/služba vhodný/á? S našimi riešeniami vie ušetriť každý odberateľ alebo výrobca elektrickej energie. Výsledný finančný efekt však vždy záleží od profilu výroby a spotreby elektrickej energie u zákazníka a od jeho celkového regulačného potenciálu. Čím viac vieme výrobu a spotrebu energie u zákazníka regulovať, či už prostredníctvom batériového úložiska alebo služby flexibility, The post Nový Startup FUERGY appeared first on Infostránka.sk. Čítané: (1)

Hľadáte možnosti zábavy? Vyskúšajte jazdu na štvorkolke

19.05.2024 02:45 Štvorkolky sa stali populárnym spôsobom zábavy pre ľudí všetkých vekových kategórií. Tieto robustné vozidlá ponúkajú širokú škálu možností pre zábavu od adrenalínovej off-road jazdy cez šport až po zábavnú jazdu v teréne s celou rodinou. Ako vyťažiť zo štvorkolky maximum zábavy? Čítané: (1)