Zábava na kolieskach: Čo všetko budete potrebovať pred prvou inline jazdou

06.05.2024 16:15 Doma už máte vyblýskané, nové kolieskové korčule a chystáte sa na prvú jazdu. Pozor! Tak jednoduché to nebude. Musíte sa naučiť techniku jazdy a hlavne si kúpiť aj doplnkovú výbavu, ktorá vás ochráni pred zranením. Čo všetko okrem korčúľ potrebujete na prvú inline jazdu? Ochranné pomôcky pre bezpečnú jazdu bez rizík Ochranné pomôcky sú nevyhnutnou súčasťou inline jazdy, pretože chránia vaše telo pred zraneniami pri pádoch a nárazoch. Prilba Prilba je základná ochrana, ktorá znižuje riziko vážnych poranení mozgu. Prilba by mala dobre priliehať k hlave, mať dostatočnú ventiláciu a pevné uchytenie pomocou pracky alebo suchého zipsu. Prilba musí spĺňať bezpečnostné normy The post Zábava na kolieskach: Čo všetko budete potrebovať pred prvou inline jazdou appeared first on Magazín SEN. Čítané: (3)

Viete, ako často meniť pneumatiky?

06.05.2024 06:45 Frekvencia výmeny pneumatík závisí od niekoľkých faktorov. Zaujímať by vás mal najmä typ pneumatík, vaša jazdná aktivita, miesto, kde žijete,... The post Viete, ako často meniť pneumatiky? first appeared on Internetový magazín dt.sk. Čítané: (3)

Mestský bicykel – aký vybrať?

06.05.2024 06:45 So zvyšujúcimi sa cenami paliva veľa ľudí začalo riešiť dopravu po meste iným spôsobom. Niekto kúpil elektrickú kolobežku a iní vsadili na klasiku v podobe mestského bicykla. Bicykel do mesta musí mať isté vlastnosti, ktoré vám jazdu spríjemnia a umožnia bezproblémový pohyb po cestách. Ako vybrať dobrý mestský bicykel? Elektro alebo klasický bicykel Mestské bicykle sa vyrábajú v klasickej Príspevok Mestský bicykel – aký vybrať? zobrazený najskôr Mesto Bratislava. Čítané: (3)

Bezpečne na pracovisku. Ktorý zákon na to dohliada?

06.05.2024 06:45 Firmy aj jednotlivci musia dodržiavať platné zákony a smernice, ktoré sa starajú o bezpečné pracovné prostredie. Zákon č. 124/2006 Z.... The post Bezpečne na pracovisku. Ktorý zákon na to dohliada? first appeared on Internetový magazín dt.sk. Čítané: (3)

Chystáte sa na predĺžený víkend do Košíc? Toto je top 7 miest, ktoré by ste mali navštíviť

06.05.2024 16:15 Ak sa chystáte stráviť predĺžený víkend v krásnych Košiciach, využite tieto dni naplno a preskúmajte… Príspevok Chystáte sa na predĺžený víkend do Košíc? Toto je top 7 miest, ktoré by ste mali navštíviť zobrazený najskôr Destinácia.sk. Čítané: (2)

Zaobstarajte si barové stoličky, ktoré zvýraznia krásu vášho interiéru

06.05.2024 16:15 Na mnohých miestach, kde trávime súkromné a obchodné podujatia, môžeme nájsť barové stoličky. Nájdeme ich v baroch, reštauráciách, v moderných firmách, kde sa zamestnanci stravujú v moderných kuchyniach a jedálňach, ktorých súčasťou je malý bar s barovými stoličkami. Rovnako často ich však nájdeme aj doma. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, kedy sa vám na The post Zaobstarajte si barové stoličky, ktoré zvýraznia krásu vášho interiéru appeared first on inmagazin.sk. Čítané: (2)

Viete že ste povinný udržiavať a kosiť svoj pozemok?

06.05.2024 16:15 Ak ste sa niekedy stretli s problémom nepokosenej plochy na pozemku vedľa vášho domu, alebo… Príspevok Viete že ste povinný udržiavať a kosiť svoj pozemok? zobrazený najskôr internetový magazín Bývať. Čítané: (2)

Pastelové farby: prečo ich vybrať ako farbu stien v interiéri?

06.05.2024 06:45 Pastelové farby sú príjemné odtiene, ktoré pôsobia upokojujúco a harmonicky. V interiéri… The post Pastelové farby: prečo ich vybrať ako farbu stien v interiéri? first appeared on EB.sk. Čítané: (2)

Trampolína – zábavná športová pomôcka pre celú rodinu

06.05.2024 06:45 Trampolína je zábavná pomôcka, ktorá sa teší veľkej obľube nielen u detí, ale aj u dospelých. Skákanie na trampolíne má množstvo výhod pre telo i dušu. Navyše je skákanie skvelý spôsob, ako stráviť kvalitný čas s rodinou. Aké typy trampolín existujú a na čo si treba dať pozor pri ich používaní? Prečo skákať na trampolíne? Skákanie The post Trampolína – zábavná športová pomôcka pre celú rodinu appeared first on TOP5 magazín. Čítané: (2)

Mestský bicykel – zopár rád, ako ho vybrať

06.05.2024 06:45 Ekologické formy prepravy po meste sa stávajú čoraz populárnejšie. Medzi všetkými možnosťami prevláda bicyklovanie. Na účely cyklistiky v meste najlepšie poslúžia elektrické alebo… The post Mestský bicykel – zopár rád, ako ho vybrať appeared first on Pokrok.sk. Čítané: (2)

Štyri dôvody, prečo by mali mať deti v záhrade trampolínu

06.05.2024 06:45 Prichádza sezóna, kedy teplé a slnečné počasie láka k pobytu von. Práve preto sa v mnohých záhradách objavujú trampolíny. Prinášame vám štyri dôvody, prečo by aj v tej vašej mala jedna stáť, ak ju ešte nemáte. Čítané: (2)

Prečo je textilné motooblečenie lepšie ako kožené?

06.05.2024 06:45 Mnohí motorkári sa pri výbere oblečenia rozhodujú medzi textilným a koženým materiálom. Obidva majú svoje výhody a nevýhody, ale ktorý je lepší pre bezpečnosť, pohodlie a štýl? Porovnajme si oba typy oblečenia na motorku a rozhodnutie necháme na vás. Bezpečnosť motooblečenia Každý motorkár vie, že základom bezpečnej jazdy sú prilby na motorku a chrániče. Avšak aj oblečenie The post Prečo je textilné motooblečenie lepšie ako kožené? first appeared on Gazda.sk - informačný portál. Čítané: (2)

Yucca bola mexickými domorodcami považovaná za všeliek

06.05.2024 06:45 Určite Yuccu poznáte. Vzhľadom pripomína palmu, ale nemá s ňou nič spoločné. Rod zahrnuje celkom 40 druhov týchto vytrvalých rastlín rozšírených predovšetkým v Mexiku, v USA a v severnej časti Strednej Ameriky. Domorodci ju nazývali všeliekom a kmene, ktoré ju užívali, sa podľa rôznych zdrojov dožívali vyššieho veku. Silu rastliny sa snaží dokázať aj moderná Príspevok Yucca bola mexickými domorodcami považovaná za všeliek zobrazený najskôr Bikiny.sk. Čítané: (2)

Viete že ste povinný udržiavať a kosiť svoj pozemok?

06.05.2024 06:45 Ak ste sa niekedy stretli s problémom nepokosenej plochy na pozemku vedľa vášho domu, alebo… Príspevok Viete že ste povinný udržiavať a kosiť svoj pozemok? zobrazený najskôr internetový magazín Bývať. Čítané: (2)

Štvorkolka – Najlepšie terénne vozidlo pre poľovníkov

14.01.2024 00:46 Vyraziť na niekoľko dní do lesa na výlet či na poľovačku znamená, že budete potrebovať výbavu a veci na prespanie. Namiesto veľkých batohov… The post Štvorkolka – Najlepšie terénne vozidlo pre poľovníkov appeared first on Zalesactvo.sk. Čítané: (1)