Captain Drakes Pub v Győri

30.04.2024 08:30 Unikátna lokalita Po dobrom obede v Pálffy reštaurácii sme sa rozhodli, že si zájdeme ešte na jednu  kávu a náhodou sme objavili Captain Drakes Pub na brehu rieky. Captain Drakes Pub v Győri je umiestnený v centre mesta naproti malebnému Biskupskému hradu. Máloktoré mesto v Maďarsku môže byť hrdé na svoj idylický ostrovček uprostred mestského The post Captain Drakes Pub v Győri appeared first on salkakavy.sk.

Pálffy Étterem v Győri

29.04.2024 22:00 Zastávka v Győri Győr, maďarské mesto, kde sa história preplieta s modernou dobou, je destináciou, ktorá svojou jedinečnou atmosférou láka návštevníkov zo všetkých kútov sveta. Svojimi malebnými uličkami, impozantnými barokovými stavbami a bohatým kultúrnym dianím vytvára Győr neopakovateľný dojem, ktorý si zaslúži byť objavený. Počas našej návštevy Győru sme neodolali prechádzke jeho historickým centrom, kde The post Pálffy Étterem v Győri appeared first on salkakavy.sk.

Apátsági Sörház v Zirci

29.04.2024 22:00 Objavovanie tajomného opátstva v Zirci Na ceste späť z dovolenky pri Balatone sme si jednoducho museli urobiť odbočku do Zirca v Maďarsku, aby sme navštívili tajomné opátstvo. Návšteva Zircu, malebného mestečka obklopeného zeleňou pohorí Bakony, nie je len únikom od ruchu mesta, ale aj cestou do hlbín histórie a pokoja. Nachádzajúce sa vo Veszprémskej župe, The post Apátsági Sörház v Zirci appeared first on salkakavy.sk.

Kaviareň WeLaVe v Michalovciach

29.04.2024 22:00 Symbolika páva Počas nášho pobytu v Michalovciach, meste plnom kultúry a histórie na východe Slovenska, sme sa ubytovali v komplexe, ktorý hostil aj kaviareň WeLaVe. Táto kaviareň nás okamžite zaujala svojím pôvabným prostredím. S možnosťou relaxácie pri výberovej káve či osviežujúcom nápoji priamo v budove, kde sme bývali, sme proste nemohli odolať a kaviareň sme The post Kaviareň WeLaVe v Michalovciach appeared first on salkakavy.sk.

Galéria Restaurant Caffe & Bar v Michalovciach

29.04.2024 22:00 Kulinársky poklad Michaloviec Navštívili sme Michalovce, ktoré sú považované za bránu do Východoslovenskej nížiny, sú mestom plným života a tradícií. Ležia na križovatke kultúr a prírody, kde Zemplínska Šírava svojimi plážami láka k vodným radovánkam a neďaleké Vihorlatské vrchy pozývajú na objavovanie zelenej krajiny. Michalovce sú zároveň domovom pre reštauráciu Galéria. Táto reštaurácia je zastávkou, The post Galéria Restaurant Caffe Bar v Michalovciach appeared first on salkakavy.sk.

SOFIA penzión a reštaurácia – Malá Domaša – Dobrá

29.04.2024 11:45 Na vlnách pohody Po krásnej plavbe na lodi po priehrade Domaša sme sa rozhodli zakotviť na obed v reštaurácii Sofia, ktorej poloha pri brehu vodnej nádrže sľubuje nielen vynikajúce jedlo, ale aj nezabudnuteľné výhľady. Reštaurácia Sofia je súčasťou penziónu, ktorý krásne dopĺňa rekreačnú oblasť Dobrá. Komplex SOFIA sa nachádza pri brehu Veľkej Domaše, ktorá je The post SOFIA penzión a reštaurácia – Malá Domaša – Dobrá appeared first on salkakavy.sk.

Loďka na Domaši – Bistro & Bar Bohemi

29.04.2024 11:45 Objavte kúzlo Domaše na lodičke Bohemia V srdci východného Slovenska, obklopená malebnou prírodou, sa nachádza vodná nádrž Domaša. Tento klenot prírody je známy nielen svojimi rekreačnými možnosťami a krásnou scenériou, ale aj vďaka unikátnej atrakcii – plavbe na lodičke Bohemia. Plavba na tejto lodi ponúka návštevníkom výnimočnú príležitosť vychutnať si krásu Domaše, obdivovať panoramatické výhľady The post Loďka na Domaši – Bistro Bar Bohemi appeared first on salkakavy.sk.

Vináreň Zelna v Balatonfüred

19.04.2024 18:30 Viac než len Vináreň Kráčali sme uličkami Balatonfüredu, mestečka ležiaceho pri brehoch Balatonu, a natrafili sme na vináreň ZELNA, ktorá očarí nielen svojím umiestnením, ale i atmosférou. Mesto samo je perlou pre turistov, ktorí prichádzajú za vinárstvom, nádhernou promenádou a historickými pamiatkami, ako sú klasicistické stavby a pamätníky, ktoré mapujú jeho bohatú minulosť. Samozrejme, nemohli The post Vináreň Zelna v Balatonfüred appeared first on salkakavy.sk.

Pazar Coffee Company v Balatonfürede

19.04.2024 18:30 Rozkvit Pazar Coffee Company Príbeh Pazar Coffee Company sa začal písať v roku 2013 v malej kaviarni na ulici Akadémia v Budapešti. Čo začalo ako záľuba, postupne prerástlo do podnikania. Jeden kávový nadšenec pracoval na vytvorení úžasného kaviarenského zážitku. Majiteľ si ani len nevedel predstaviť, že postupne položí základy jednej z najobľúbenejších kaviarní v Balatonfürede. The post Pazar Coffee Company v Balatonfürede appeared first on salkakavy.sk.

Café Roxy v Siófoku

19.04.2024 18:30 Siófok plný života a histórie Počas našej dovolenky pri Balatone sme si za cieľ našej cesty zvolili aj Siófok, ktorý sme mali možnosť navštíviť. Siófok je mestom dynamického ducha a pohostinného srdca, ktoré sa tiahne pozdĺž brehov maďarského Balatonu, najväčšieho jazera v Strednej Európe. Toto populárne letovisko je známe svojimi búrlivými plážovými párty, pestrými festivalmi The post Café Roxy v Siófoku appeared first on salkakavy.sk.

Tortuga Bar & Terrace v Balatonfürede

19.04.2024 18:30 Tortuga Bar Terrace: Oáza pokoja v srdci mesta Keď sme sa prechádzali Balatonfüredom, dostali sme chuť na niečo osviežujúce. Vtedy sme začali hľadať príjemné miesto na posedenie. V tichom zákutí mesta sme našli štýlové miesto – Tortuga Bar Terrace. Tento útulný podnik je miestom, kde sa miestni aj turisti stretávajú, aby si užili The post Tortuga Bar Terrace v Balatonfürede appeared first on salkakavy.sk.

Reštaurácia Dock v Balatonfüred

19.04.2024 18:30 Útočisko na brehu Balatonu Po skvelom dni strávenom na slnečných plážach Balatonfüredu, sme našli útočisko v útulnej reštaurácii Dock. Tu sme si po slnečnom dni mohli oddýchnuť v tieni terasy. Reštaurácia Dock je ideálnym miestom na relaxáciu po dni strávenom na slniečku, ponúkajúc úžasnú atmosféru a vynikajúce občerstvenie. Spoznajte neformálny štýl Reštaurácia Dock sa rozprestiera The post Reštaurácia Dock v Balatonfüred appeared first on salkakavy.sk.

Plážová zóna hotela Eurobus v Kaluži

19.04.2024 18:30 Čaro Šíravy Na východnom Slovensku, pri brehoch Šíravy, sa vypína moderný Hotel Eurobus, ktorý je známy svojou pohostinnosťou a prvotriednymi službami. Nachádza sa v obľúbenej lokalite, ktorá je ako stvorená pre rodinnú dovolenku, romantický útek alebo firemné akcie. Exteriér hotela je kombináciou klasickej architektúry a moderných prvkov, čo z neho robí vizuálne pútavú stavbu. Výhľad The post Plážová zóna hotela Eurobus v Kaluži appeared first on salkakavy.sk.

Balaton Étterem – Balatonfüred

05.04.2024 23:00 Reštaurácia s výhľadom na srdce Balatonu V srdci obľúbeného maďarského letoviska Balatonfüred sa nachádza reštaurácia Balaton Étterem. Toto mesto, známe pre svoje historické kúpele a vínne festivaly, je domovom mnohých pamiatok, ako sú klasicistické domy a Tagore promenáda pomenovaná po slávnom poetovi. Balaton Étterem je reštaurácia s priamym výhľadom na jazero Balaton, čo vytvára dokonalú The post Balaton Étterem – Balatonfüred appeared first on salkakavy.sk.

Sun Beach Resort – Zemplínska Šírava

05.04.2024 23:00 Medvedia hora nezabudnuteľné miesto na Šírave Na úpätí Medvedej hory, kde sa tiahne obľúbená Zemplínska Šírava, sa nachádza oáza pokoja a zábavy – Sun Beach Resort. Tento rezort je nielen dokonalým miestom pre vaše letné osvieženie vo vodách Šíravy, ale aj útočiskom pre každého, kto hľadá únik od každodennej rutiny. Sun Beach Resort ponúka mnoho The post Sun Beach Resort – Zemplínska Šírava appeared first on salkakavy.sk.