Poháre – krátky sprievodca svetom nápojového skla

30.01.2024 02:00 Každý druh alkoholu by mal byť podávaný v inom pohári. Preto každá reštaurácia, vináreň, krčma, nočný klub a ďalšie podniky ponúkajúce ľahšie soft drinky a silnejšie alkoholické nápoje musia byť vybavené vhodnými sadami rôznych typov pohárov. Obsluha by mala vedieť, aký pohár zvoliť pre konkrétny nápoj. V elegantnej reštaurácii alebo vinárni sa nemôže stať žiadna The post Poháre – krátky sprievodca svetom nápojového skla appeared first on TOP5 magazín.

Energetické chladenie vo výstavbe a architektúre

21.01.2024 17:45 V rýchlo sa meniacom svete, kde klimatické zmeny a energetická účinnosť predstavujú stále väčšie výzvy, vstupujeme do éry, kde energetické chladenie hrá podstatnú úlohu vo výstavbe a architektúre. S rastúcim povedomím o environmentálnych dôsledkoch a potrebou efektívneho využívania zdrojov, sa architekti a stavitelia snažia zladiť estetiku budov s udržateľnými energetickými riešeniami. Termálna regulácia, využívanie obnoviteľných The post Energetické chladenie vo výstavbe a architektúre appeared first on TOP5 magazín.

Eko-priateľské riešenia pri obnove drevených povrchov

21.01.2024 17:45 Drevo so svojou prirodzenou krásou a teplom tvorí základ mnohých domov a interiérov. Pri obnove drevených povrchov nejde len o obnovu ich vizuálnej stránky, ale aj o zodpovedné rozhodnutia, ktoré môžu mať pozitívny vplyv na životné prostredie. Aj vy máte príležitosť vybrať si eko-priateľské riešenia na ochranu životného prostredia. Oprava nábytku s ohľadom na životné prostredie Pri The post Eko-priateľské riešenia pri obnove drevených povrchov appeared first on TOP5 magazín.

Problémy spojené s nedostatočným príjmom vlákniny

20.01.2024 00:30 Vláknina je esenciálnou súčasťou stravy, ktorá hrá podstatnú úlohu pri udržiavaní vášho tela v dobrej kondícii. Nachádza sa v rôznych potravinách a je nevyhnutná pre správne fungovanie tráviaceho systému. Úloha vlákniny Vláknina má dvojitú rolu v tele. Prvým dôležitým aspektom je jej schopnosť zlepšiť trávenie a udržiavať zdravý stav tráviaceho systému. Po druhé je vláknina The post Problémy spojené s nedostatočným príjmom vlákniny appeared first on TOP5 magazín.

REPRESENT Rating: Top 5 najlepšie značky pracovnej obuvi

14.01.2024 22:15 Výber vhodnej pracovnej obuvi je veľmi dôležitý, nakoľko nevhodné topánky dokážu znepríjemniť celý deň. Moderná pracovná obuv je nielen dizajnovo atraktívna, ale aj bezpečná, funkčná a pohodlná. Ako sa ale orientovať v ponuke, kde každý o sebe tvrdí, že je najlepší? H2: Nehľadajte kvalitný produkt, ale kvalitný e-shop V dnešnej dobe, kde každý predáva všetko The post REPRESENT Rating: Top 5 najlepšie značky pracovnej obuvi appeared first on TOP5 magazín.

5+1 tipov, ako si vybrať vhodný obklad do interiéru

06.01.2024 21:45 Či už staviate, alebo len rekonštruujete určite príde aj na otázku obkladov a dlažieb. Vhodný výber vám pomôže doladiť interiér vášho domova presne podľa vašich predstáv. Viete, čo všetko by ste mali pri výbere zohľadniť a z akých typov materiálov máte na výber? Čo by ste mali pri výbere obkladu zohľadniť? Výber vhodného obkladu na The post 5+1 tipov, ako si vybrať vhodný obklad do interiéru appeared first on TOP5 magazín.

Prečo sú Košice a okolie atraktívne pre turistov? Ubytujte sa tu a zistite to

02.01.2024 18:00 Mesto na východe Slovenska mnohí z nás ešte nikdy nenavštívili. Zvlášť turistov zo západnej časti Slovenska odrádza veľká vzdialenosť. Ak sa však v lokalite Košíc ubytujete, môžete tu stráviť pár čarovných dní. Nebudete ľutovať. Historické a kultúrne bohatstvo Košíc Košice sú jedným z najstarších miest na Slovensku a majú dlhú a pestrú históriu. Ich historické The post Prečo sú Košice a okolie atraktívne pre turistov? Ubytujte sa tu a zistite to appeared first on TOP5 magazín.