TOP 5 matracov na rok 2024: Ktorý si vyberiete?

23.02.2024 23:30 Nie je vám ľahostajné, na čom spíte a svedomito sa staráte o svoje zdravie? To vás potom určite poteší výber top 5 matracov na tento rok. Aké matrace sa radia k tým najlepším a prečo sa vám investícia do vášho spánku rozhodne oplatí? Investícia do kvalitného matraca vám zmení spánok Než sa pustíme do vymenovania The post TOP 5 matracov na rok 2024: Ktorý si vyberiete? appeared first on TOP5 magazín.

5 dôvodov, prečo je Danubius One ideálnym miestom na bývanie

19.02.2024 19:16 Každý si pod pojmom ideálne bývanie predstavuje niečo iné. Pre niekoho to je pokojný domček na vidieku uprostred prírody, pre niekoho zas miesto, kde sa stále niečo deje. Nájsť niečo medzi tým môže byť dosť ťažké, ale určite to nie je nemožné. Danubius One je miestom, kde sa spája pokoj ale aj jemný ruch mesta. The post 5 dôvodov, prečo je Danubius One ideálnym miestom na bývanie appeared first on TOP5 magazín.

Investičné zliatky s hologramom: majú v dnešnej dobe význam?

18.02.2024 02:30 Investovanie je v dnešnej dobe mimoriadne dôležité a v neposlednom rade aj potrebné. V opačnom prípade totiž dochádza k znehodnoteniu vašich úspor. Ak chcete povýšiť ich hodnotu na iný level, nájdite si spôsob investovania, ktorý vám bude najviac vyhovovať. Výborným riešením je investičné zlato. Na slovenskom a českom trhu je situácia s ponukou zliatok veľmi The post Investičné zliatky s hologramom: majú v dnešnej dobe význam? appeared first on TOP5 magazín.

Reprezentujte sa: Ako vybrať vhodnú fotografiu do životopisu?

14.02.2024 06:30 Niektorí si nájdu prácu takmer bez snahy, iní posielajú stovky životopisov, kým sa im podarí dostať sa na pracovný pohovor. Ak patríte do druhej skupiny, problém môže byť aj v životopise. Ako by mal dobrý životopis vyzerať a patrí doň aj vaša fotografia? Čo všetko patrí do životopisu? Životopis by mal dosahovať určitej úrovne nielen The post Reprezentujte sa: Ako vybrať vhodnú fotografiu do životopisu? appeared first on TOP5 magazín.

5 tipov na nenáročné rodinné túry po Slovensku

11.02.2024 19:15 Slovensko je bohaté na prírodné krásy, ktoré sa oplatí spoznať. Ak hľadáte tipy na nenáročné rodinné túry, ktoré zvládnu aj vaše deti, máme pre vás 5 nápadov pre nádherné rodinné výlety. 1. Bobrovecká dolina Bobrovecká dolina je ideálna prechádzka pre výletníkov s kočiarmi či hendikepovaných ľudí. Len niečo vyše troch kilometrov dlhá trasa začína v The post 5 tipov na nenáročné rodinné túry po Slovensku appeared first on TOP5 magazín.

5 dôvodov, prečo nikdy nejazdite na motorke bez prilby

05.02.2024 20:15 Jazda na motorke je pre mnohých ľudí zábavná a vzrušujúca aktivita. Preháňať sa na motorke je spojením absolútnej slobody a vysokého stupňa adrenalínu. Jazda na motorke však nie je len o zábave, ale nesie so sebou aj riziko. Preto je nevyhnutné dodržiavať bezpečnostné pravidlá a počas každej jazdy nosiť prilbu. Prečo je motocyklová prilba tak dôležitá? 1. Prilba The post 5 dôvodov, prečo nikdy nejazdite na motorke bez prilby appeared first on TOP5 magazín.

Viete, ako farby ovplyvňujú náladu?

05.02.2024 20:15 Farby sú súčasťou každodenného života. Obklopujú nás všade od prírody až po umenie. Majú na nás silný vplyv, ktorý si často ani neuvedomujeme. Farby môžu ovplyvňovať emócie, správanie a dokonca aj fyzické zdravie. Podľa štúdií červená farba zvýši krvný tlak a srdcovú frekvenciu, zatiaľ čo zelená farba pomôže znížiť stres a úzkosť. Dnes si bližšie The post Viete, ako farby ovplyvňujú náladu? appeared first on TOP5 magazín.