Róbert Švec pre denník Pravda: Slovensko potrebuje prezidentskú formu vlády

29.02.2024 08:00 Dámy a páni. Denník Pravda informuje: Predseda Slovenského Hnutia Obrody Róbert Švec popisuje prezidenta podľa svojej predstavy ako vlastenca, rovného chlapa, ktorý keď niečo povie, tak si za tým pevne stojí. „Neúplatný, ktorý sa nenechá vydierať a zastrašiť. Chlap, ktorý má za sebou úspešný a dlhodobý životný príbeh v prospech ľudí na Slovensku. Jednoducho povedané, Slovenská republika potrebuje Róberta Šveca. Pretože Slovensko potrebuje odvážneho prezidenta,“ hovorí. Čo sa týka posilnenia právomocí, Švec sa ako vyštudovaný politológ stále viac prikláňa k názoru, že Slovensko potrebuje prezidentskú formu vlády. „To znamená, že prezident by bol aj šéfom vlády. Tým sa zabezpečí stabilita The post Róbert Švec pre denník Pravda: Slovensko potrebuje prezidentskú formu vlády appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VIDEO. Noviny Právo Národa: Róbert Švec poskytol rozhovor agentúre SITA

28.02.2024 12:00 Dámy a páni. Pozrite si takmer 20-minutový rozhovor, ktorý poskytol Róbert Švec tlačovej agentúre SITA. Z rozhovoru sa dozviete, okrem iného, aj TOTO… Aké nedostatky vidí Róbert Švec v súvislosti s úradovaním prezidentky SR Zuzany Čaputovej. Ako vníma vládu premiéra Roberta Fica a či by vedel s nimi spolupracovať? Zároveň ako vníma opozíciu a ich činnosť na domácej aj zahraničnej pôde. Ako hodnotí snahy o centralizáciu a federalizáciu EÚ. Ako vníma zahraničnopolitickú situáciu: vývoj vojny na Ukrajine, politiku EÚ voči Ukrajine a s tým spojené protiruské sankcie, novembrové americké prezidentské voľby. Rozhovor si môžete pozrieť TU. Vaše Slovenské Hnutie Obrody. The post VIDEO. Noviny Právo Národa: Róbert Švec poskytol rozhovor agentúre SITA appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Noviny Právo Národa: POZOR! Podvodník Fico opäť veľkohubo sľubuje…

28.02.2024 12:00 Tak sa nám Fico dušuje, že pokiaľ bude predsedom vlády, tak na Ukrajinu vláda nepošle slovenských vojakov. Bolo by to celkom chrumkavé a až sexi vyhlásenie s guľami, keby to nemalo jeden veľký háčik až hák. A to sú predvolebné a povolebné sľuby Fica… Bol to Fico, ktorý pred voľbami verejne sľúbil, že zo Slovenska neodíde ani náboj kyjevskému režimu a realita? Bol to Fico, ktorý pred voľbami sľúbil, že hneď po ustanovujúcej schôdzi NR SR, keď noví poslanci zložia sľub, poslanci za Smer budú iniciovať ústavnú žalobu na prezidentku a realita? Bol to Fico, ktorý sa po voľbách búchal The post Noviny Právo Národa: POZOR! Podvodník Fico opäť veľkohubo sľubuje… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

POZVÁNKA. Deň slovenskej štátnosti 2024: Spoločne oslávime výročie vzniku Slovenského štátu

28.02.2024 12:00 Dámy a páni. Slovenské Hnutie Obrody vás pozýva na oslavu 85. výročia vzniku Slovenského štátu – prvej Slovenskej republiky. Podujatie sa uskutoční v nedeľu 10. marca o 16:00 hod. v Panteóne slovenských dejateľov v Čakajovciach pri Nitre. Oslava Dňa slovenskej štátnosti 2024 sa uskutoční pod záštitou Róberta Šveca, kandidáta na prezidenta Slovenskej republiky. Náš Slovenský štát nezrodil sa z nenávisti, lež z vrelej lásky k svojeti… A takto sme oslávili minulý rok TU. Vaše Slovenské Hnutie Obrody. ————————- Prečítajte si tiež: VIDEO. Róbert Švec: Aký je rozdiel medzi Pellegrinim a Korčokom? Asi taký, ako medzi… ————————- ———————–—— Staňte sa The post POZVÁNKA. Deň slovenskej štátnosti 2024: Spoločne oslávime výročie vzniku Slovenského štátu appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO. Projekt Staráme sa: Opäť sme pomohli. Aj v meste pod Zoborom

28.02.2024 12:00 Dámy a páni. Pokračujeme v pomoci slovenským sociálne slabým rodinám… Včera sme pomohli v nitrianskej mestskej časti Klokočina… A do pomoci sa opäť zapojila aj reštaurácia Nitrawa pub. Ďakujeme. Pomáhajme si, Slováci. Veď je to také jednoduché. Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj vďaka vaším 2% z daní. Pevne veríme, že sa na vaše správne rozhodnutie môžeme spoľahnúť aj v tomto roku. Ako na to? Je to jednoduché. Viac informácií nájdete TU. ————————– Prečítajte si tiež: FOTO: Do nášho úspešného sociálneho projektu sa zapája aj reštaurácia Nitrawa pub ————————– Zdroj fotiek: SHO.sk ———————–—— Staňte sa aj The post FOTO. Projekt Staráme sa: Opäť sme pomohli. Aj v meste pod Zoborom appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VIDEO. Róbert Švec otvorene o svojom zdravotnom stave: Som pozitívny! ALE…

28.02.2024 12:00 Dámy a páni. Róbert Švec aj o tom, prečo aj naďalej bude pracovať pre Slovákov a Slovensko… Dozviete sa v zdieľanom videu… ———————— Prečítajte si tiež: Ďalší škandál? Kompetentní môžu ďakovať Róbertovi Švecovi za jeho rýchlu reakciu ———————— ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na pn@sho.sk alebo vyplňte formulár a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej The post VIDEO. Róbert Švec otvorene o svojom zdravotnom stave: Som pozitívny! ALE… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Ďalší škandál? Kompetentní môžu ďakovať Róbertovi Švecovi za jeho rýchlu reakciu

28.02.2024 12:00 Dámy a páni. V utorok som vás na sociálnych sieťach informoval o ďalšom prešľape kompetentných v súvislosti s mojou prezidentskou kandidatúrou. Len vďaka našej rýchlej reakcie nešli do tlače hlasovacie lístky bez vysokoškolského titulu pri mojom mene. Kompetentní nám môžu ďakovať za to, že nedali tlačiť chybné hlasovacie lístky, ktoré by sa museli skartovať a v konečnom dôsledku by sme tento prešľap zaplatili my všetci, daňoví poplatníci. V utorok večer som takto apeloval na kompetentných na Ministerstve vnútra SR… Dobrý deň. Dnes TV Markíza informovala o oficiálnom hlasovacom lístku pre voľby prezidenta Slovenskej republiky TU, avšak… na hlasovacom lístku chýba The post Ďalší škandál? Kompetentní môžu ďakovať Róbertovi Švecovi za jeho rýchlu reakciu appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

PODCAST. Róbert Švec otvorene: Ak by sme mali prístup do médií, TAK…

28.02.2024 12:00 Róbert Švec aj o tom, čo by sa stalo, ak by malo Slovenské Hnutie Obrody pravidelný priestor v médiách. Vypočujte si záznam z diskusie v rádiu Slobodný Vysielač z utorka 9. januára 2024. ————————— Prečítajte si tiež: Noviny Právo Národa: KDH chce za prezidenta liberála Korčoka. ŠVEC to vidí TAKTO… ————————— ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, The post PODCAST. Róbert Švec otvorene: Ak by sme mali prístup do médií, TAK… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

OČAKÁVAME: Diskusiu s Róbertom Švecom aj o tom, prečo žalovaný Pellegrini…

28.02.2024 12:00 Dámy a páni. Zajtra, v pondelok 19. februára od 09:40 hod. bude Róbert Švec hosťom v rádiu InfoVojna. Diskutovať sa bude aj o tom, prečo je rozhodnutie žalovaného Pellegriniho vo veci prezidentskej kandidatúry Róberta Šveca neplatné a aj o ďalšom postupe Slovenského Hnutia Obrody v prezidentských voľbách.   Diskusiu si budete môcť vypočuť naživo TU. Vaše Slovenské Hnutie Obrody. ————————- Prečítajte si tiež: Noviny Právo Národa: KDH chce za prezidenta liberála Korčoka. ŠVEC to vidí TAKTO… ————————- ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty The post OČAKÁVAME: Diskusiu s Róbertom Švecom aj o tom, prečo žalovaný Pellegrini… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Noviny Právo Národa: KDH chce za prezidenta liberála Korčoka. ŠVEC to vidí TAKTO…

28.02.2024 12:00 Médiá informujú: KDH odporúča voliť za prezidenta Korčoka. Šok? Ale kdeže! Každý kto sleduje politickú scénu vie, že KDH už dávno nie je konzervatívne a slovo kresťanské má len v názve. Jeho podpora volebných prezidentských mítingov liberála Korčoka v uplynulých týždňoch v uliciach slovenských miest mnohému nasvedčovala a dnes je to už oficiálne. A ak chceme ísť úplne do dôsledkov, v roku 1992, keď sa obnovovala slovenská štátnosť, to boli práve poslanci za KDH, ktorí hlasovali proti všetkému, čo súviselo so vznikom súčasnej druhej Slovenskej republiky. Hlasovali proti Deklarácii SNR o zvrchovanosti Slovenskej republiky TU. Hlasovali aj proti prijatiu Ústavy The post Noviny Právo Národa: KDH chce za prezidenta liberála Korčoka. ŠVEC to vidí TAKTO… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Noviny Právo Národa: Žalovaný Pellegrini utŕžil debakel v pomere 5:0

28.02.2024 12:00 Dámy a páni. Sme späť v boji o Prezidentský palác SR. V piatok 16. februára Najvyšší správny súd SR rozhodol, že budem kandidovať na prezidenta SR a zmätočné a nezákonné rozhodnutie Petra Pellegrini zmietol zo stola. Z 5-členého senátu všetkých 5 sudcov hlasovalo proti Pellegrinimu a jeho ľuďom. Inak povedané. Súd dal za pravdu nám, pretože sme od začiatku tvrdili, že sme odovzdali vyše 15-tisíc podpisov od občanov a že sme splnili zákonnú podmienku. Voči rozhodnutiu súdu nie je možné podať opravný prostriedok! Aj dnešný deň dokazuje, že kde je oceľová vôľa, tam sa krásne veci dejú! Pellegrini sa snažil The post Noviny Právo Národa: Žalovaný Pellegrini utŕžil debakel v pomere 5:0 appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

VIDEO: ŽALOBA na Pellegriniho! ŠVEC: Nech bude rozhodnutie súdu akékoľvek, MY…

15.02.2024 15:02 Róbert Švec aj o tom, čo bude nasledovať po rozhodnutí súdu vo veci žaloby na predsedu parlamentu Pellegriniho. Dozviete sa v aktuálnom videu… ————————– Prečítajte si tiež: Noviny Právo Národa: Róbert Švec podal žalobu na predsedu parlamentu Pellegriniho ————————– ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na pn@sho.sk alebo vyplňte formulár a naše noviny budete dostávať The post VIDEO: ŽALOBA na Pellegriniho! ŠVEC: Nech bude rozhodnutie súdu akékoľvek, MY… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

SHOCAST. Švec: Veci na Slovensku sa pohnú dopredu vtedy, keď VOLIČI…

14.02.2024 18:00 Dámy a páni. Róbert Švec aj o tom, prečo je dôležité prestať myslieť v mantineloch prepadnutého hlasu… Vypočujte si záznam z diskusie v rádiu Slobodný Vysielač z utorka 9. januára 2024. Podrobnosti v zdieľanom podcaste… ————————– Prečítajte si tiež: ŠKANDÁL! Liberálna propaganda má ďalší veľký problém: USA dlhujú Slovensku… ————————– ———————–—— Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na pn@sho.sk The post SHOCAST. Švec: Veci na Slovensku sa pohnú dopredu vtedy, keď VOLIČI… appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

Noviny Právo Národa: Róbert Švec podal žalobu na predsedu parlamentu Pellegriniho

13.02.2024 20:45 Včera som na Najvyššom správnom súde Slovenskej republiky podal Žalobu na vydanie rozhodnutia o prijatie žalobcovho návrhu na kandidáta za prezidenta Slovenskej republiky. Žalovaný: Predseda Národnej rady Slovenskej republiky Žalobou sa domáham tohto uznesenia: Najvyšší správny súd SR prijíma žalobcu Mgr. Róberta Šveca za kandidáta na prezidenta Slovenskej republiky. Pretože som presvedčený o tom, že Peter Pellegrini porušil príslušný zákon a aj Ústavu SR, vzhľadom k tomu, že rozhodnutie o odmietnutí mojej prezidentskej kandidatúry podpísal podpredseda NR SR Peter Žiga. Právomoc predsedu NR SR podpisovať príslušné rozhodnutie nemôže byť prenesená na podpredsedu parlamentu. A taktiež z dôvodu, že som splnil The post Noviny Právo Národa: Róbert Švec podal žalobu na predsedu parlamentu Pellegriniho appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.

FOTO: Do nášho úspešného sociálneho projektu sa zapája aj reštaurácia Nitrawa pub

12.02.2024 15:45 Kamaráti. Sľúbili sme a opäť sme splnili… V nedeľu sme navštívili rodinu v obce Zbehy pri Nitre, v ktorej vyrastá aj úspešný futbalista René. Rodine sme odovzdali nákup + chutné obedovú menu z reštaurácie Nitrawa pub. Ďakujeme, Erik. Slováci Slovákom. Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj vďaka vaším 2% z daní. Pevne veríme, že sa na vaše správne rozhodnutie môžeme spoľahnúť aj v tomto roku. Ako na to? Je to jednoduché. Viac informácií nájdete TU. ———————— Prečítajte si tiež: FOTO: V našom sociálnom projekte vyrastajú úspešní športovci. Aj v Nitre ———————— Zdroj fotiek: SHO.sk ———————- V prípade, The post FOTO: Do nášho úspešného sociálneho projektu sa zapája aj reštaurácia Nitrawa pub appeared first on SLOVENSKÉ HNUTIE OBRODY.