V Prešove začali jazdiť prvé parciálne trolejbusy

03.05.2024 07:45 V Prešove začali jazdiť prvé parciálne trolejbusy. Na prešovské cesty vyrazili vo štvrtok prvé parciálne trolejbusy. Ide o prvé kusy dokopy z desiatich vozidiel – šiestich kĺbových s dĺžkou 18 metrov a štyroch 12-metrových trolejbusov. Prinášajú so sebou väčší komfort, moderné technológie a možnosť pohonu aj mimo trolejového vedenia. Dopravný podnik mesta Prešov ich … The post V Prešove začali jazdiť prvé parciálne trolejbusy appeared first on Transport.sk.

Značka Ayvens je najväčším hráčom na trhu udržateľnej mobility

02.05.2024 19:46 Značka Ayvens vstúpila už aj na slovenský trh. Stáva sa najväčším hráčom na trhu udržateľnej mobility. Slovensko sa stalo jedenástou krajinou z celkového počtu 42 krajín, v ktorej sa spustila komunikácia novej značky Ayvens. Globálni hráči na trhu mobility ALD Automotive I LeasePlan tak oddnes budú vystupovať pod jednotným menom, ktoré definuje slogan „Better with … The post Značka Ayvens je najväčším hráčom na trhu udržateľnej mobility appeared first on Transport.sk.

cargo-partner poskytuje skladovacie služby na mieru

02.05.2024 19:46 cargo-partner poskytuje skladovacie služby na mieru. Medzinárodný poskytovateľ prepravných a logistických služieb naďalej preukazuje svoje odhodlanie poskytovať inovatívne riešenia prispôsobené potrebám rôznych priemyselných odvetví. So strategicky umiestnenými skladmi po celom svete ponúka cargo-partner špecializované služby, určené na optimalizáciu dodávateľských reťazcov a zvýšenie prevádzkovej efektívnosti svojich klientov. Slovensko: High-Tech logistika pre automotive dodávateľa Na Slovensku spoločnosť … The post cargo-partner poskytuje skladovacie služby na mieru appeared first on Transport.sk.

Kuehne+Nagel v roku 2023

02.05.2024 07:32 Kuehne+Nagel v roku 2023. Po turbulentných rokoch 2021 a 2022 sa situácia v námornej doprave relatívne stabilizovala. V celkovo klesajúcom trhu obchodná jednotka Kuehne+Nagel Sea Logistics zaznamenala v druhej polovici roka 2023 rast objemu. S viac ako 81 000 zamestnancami na takmer 1300 miestach v takmer 100 krajinách je skupina Kuehne+Nagel jedným z popredných svetových … The post Kuehne+Nagel v roku 2023 appeared first on Transport.sk.

Od čoho závisí úspešnosť transformácie automobilového priemyslu

01.05.2024 19:01 Od čoho závisí úspešnosť transformácie automobilového priemyslu. Transformácia automobilového priemyslu bude úspešná, ak sa podarí zvýšiť jeho globálnu konkurencieschopnosť. Transformácia automobilového priemyslu v súvislosti s nástupom elektromobility, opatrenia, potrebné na zachovanie konkurencieschopnosti slovenského ale aj európskeho automobilového priemyslu, boj o talenty, požiadavky na ekologickú udržateľnosť – a to všetko v čase globálnej priemyselnej volatility, boli … The post Od čoho závisí úspešnosť transformácie automobilového priemyslu appeared first on Transport.sk.