Diskontom rastie konkurencia: Na Slovensko mieri ďalší lacný reťazec! Tovar nakúpite za zlomok ceny

29.05.2024 01:00 BRATISLAVA – Na Slovensko pravdepodobne mieri nový reťazec s cenovo dostupným tovarom. Diskontná sieť Dealz je súčasťou spoločnosti Pepco Group a ponúka široký sortiment tovarov za veľmi priaznivé ceny. Svoju pôsobnosť plánuje rozšíriť do dvoch krajín strednej Európy a Slovensko má byť jednou z nich. Čítané: (1)

Prezidentka Zuzana Čaputová vetovala novelu zákona o Fonde na podporu umenia

29.05.2024 01:00 BRATISLAVA - Prezidentka SR Zuzana Čaputová vetovala novelu zákona o Fonde na podporu umenia . V ustanovení novely vidí rozpor s ústavou, legislatíva môže podľa nej ohroziť slobodu umenia. Čítané: (1)

MIMORIADNE Polícia pátra po Michalovi: Môže byť nebezpečný! FOTO Je na neho vydaný zatykač

29.05.2024 01:00 LUČENEC - Polícia zverejnila pátranie po Michalovi. Upozorňuje, že môže byť nebezpečný. Je na neho vydaný zatykač. Nevideli ste ho? Čítané: (1)

Samosprávy sú podľa ministrov kľúčovým partnerom: ZMOS je platforma, ktorá chráni a spája

29.05.2024 01:00 BRATISLAVA - Zámer budovať Združenie miest a obcí Slovenska ako platformu, ktorá pomáha, chráni a spája, sa darí plniť. Predseda združenia a primátor Partizánskeho Jozef Božik to v utorok zhodnotil v úvodnom prejave 36. snemu ZMOS-u v Bratislave, na ktorom sa stretlo okolo 700 delegátov. ZMOS označil za jediného skutočného reprezentanta samospráv na Slovensku. Čítané: (1)

Počasie udrelo v plnej sile! VIDEO Zaplavená obec aj cesty: Búrky zasiahnu TIETO miesta

29.05.2024 01:00 BRATISLAVA - V okresoch Bratislava, Pezinok a tiež na Záhorí hrozia v utorok popoludní búrky sprevádzané prudkým lejakom, krúpami a nárazovým vetrom. Slovenský hydrometeorologický ústav vydal pre juhozápadnú časť krajiny výstrahu pred búrkami 1. stupňa, platí do 17.00 h. Čítané: (1)

Poznáme najlepšie zlatisté moky: Toto sú TOP pivá na Slovensku, pozrite si zoznam víťazov

29.05.2024 01:00 BRATISLAVA - Slovenské združenie výrobcov piva a sladu udelilo ocenenia v najväčšej anonymnej degustačnej súťaži Slovenská pivná korunka. Do 17. ročníka sa prihlásilo až 39 pivovarov, ktoré prezentovali rekordných 203 súťažných vzoriek. V dvanástich kategóriách sa aj tento rok rozdali zlaté, strieborné a bronzové korunky. Čítané: (1)

Nová Národná nemocnica má stáť v bratislavskom Ružinove: Detská zase na Rázsochách

29.05.2024 01:00 BRATISLAVA - Nová Národná nemocnica má stáť v bratislavskom Ružinove. Detská nemocnica sa má postaviť na Rázsochách. Vyplýva to z projektu, ktorý ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková predstavila na utorkovom stretnutí s poslancami Národnej rady SR, zástupcami mesta i odbornou verejnosťou. Potvrdili to viacerí jeho účastníci. Ministerka zdravotníctva SR bude bližšie informovať širokú aj odbornú verejnosť po prerokovaní a schválení materiálu na vláde, informoval o tom hovorca Ministerstva zdravotníctva SR Andrej Wallner. Čítané: (1)

Posun vo vyšetrovaní požiaru v podniku na Dunaji! Polícia zverejnila VIDEO, verejnosť žiada o pomoc

29.05.2024 01:00 BRATISLAVA - K požiaru známeho podniku na Dunaji na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu v Bratislave došlo 12. mája. Polícia na druhý deň oznámila, že podnik niekto zapálil úmyselne. Po dvoch týždňom zverejnila v tejto súvislosti kamerový záznam, ktorý zachytáva neznámeho muža. Verejnosť žiada o pomoc pri odhalení jeho totožnosti. Čítané: (1)

AKTUÁLNE Zvrat v prípade atentátnika, ktorý strieľal na Fica: Skončil na psychiatrii!

29.05.2024 01:00 BRATISLAVA – Atentátnik, ktorý pred dvomi týždňami vážne postrelil predsedu vlády Roberta Fica, skončil na psychiatrii. Juraj Cintula má byť hospitalizovaný vo väzenskej nemocnici v Trenčíne. Čítané: (1)

Prvá Slovenka na Mount Evereste: Zasiahlo ma, keď som videla mŕtve telá

28.05.2024 15:30 Lucia Janičová sa zapísala do histórie ako prvá Slovenka na najvyššej hore sveta. Na Mt. Everest vystúpila 12. mája o 8:28 h miestneho času, na vrchole strávila približne desať minút. Čítané: (1)

Veľký TEST antiperspirantov: Ako obstáli aj v tých najnáročnejších situáciách?

28.05.2024 15:30 Tri ženy, tri rôzne životné štýly a antiperspiranty v hlavnej úlohe. Testovali sme, ako tieto produkty obstáli v náročných denných situáciách slovenských žien a či im zabezpečili celodennú ochranu tak, ako sa o nich píše. Čítané: (1)

V Tatrách platí dnes mierne lavínové nebezpečenstvo vo výške nad 1700 metrov

28.05.2024 15:30 LIPTOVSKÝ HRÁDOK - Vo Vysokých, Západných a Nízkych Tatrách platí v nedeľu v nadmorských výškach nad 1700 metrov mierne lavínové nebezpečenstvo zodpovedajúce druhému stupňu päťdielnej medzinárodnej stupnice. Informovalo o tom Stredisko lavínovej prevencie Horskej záchrannej služby v Liptovskom Hrádku na svojej webovej stránke. Čítané: (1)

Škandál o páde vrtuľníka, ktorým letel aj Kuffa! TANAP o ich prelete chraneným územím nevedel

28.05.2024 15:30 VYSOKÉ TATRY - Správe Tatranského národného parku vopred neoznámili prelet vrtuľníka nad chráneným územím. Potvrdila hovorkyňa Správy TANAP-u Nina Obžutová v reakcii na nehodu vrtuľníka, ktorá sa stala v sobotu v blízkosti Chaty pod Rysmi. Okolnosti pádu vrtuľníka sú stále v štádiu vyšetrovania. Čítané: (1)

Počasie poriadne vystrájalo! Víkendové búrky lámali stromy, škody zaevidovali aj v zoo

28.05.2024 15:30 KOŠICE - Búrky počas uplynulého víkendu lámali stromy aj v Košiciach. Ako informuje mesto na sociálnej sieti, škody vznikli aj v zoologickej záhrade . Čítané: (1)

Pellegrini vyzýval na upokojenie spoločnosti už pred atentátom, povedal Ondruš

28.05.2024 15:30 BRATISLAVA - Slovenská politická scéna je do istej miery pripravená na zmierňovanie napätia a pre Hlas-SD je táto úloha jedným zo základných poslaní. Líder Hlasu-SD Peter Pellegrini vyzýval na upokojenie spoločnosti dávno pred atentátom na Roberta Fica , bolo to jedno z kľúčových hesiel jeho prezidentskej kampane. Povedal kandidát Hlasu-SD vo voľbách do Európskeho parlamentu Branislav Ondruš. Čítané: (1)