Filmový svet v smútku: Zomrel známy herec z Titanicu či Pána prsteňov!

06.05.2024 02:30 LONDÝN - Filmový svet zasiahla smutná správa. Vo veku 79 rokov zomrel britský herec Bernard Hill. Ten sa preslávil vo viacerých známych počinoch, avšak fanúšikovia si ho pamätajú najmä vďaka jeho úlohám v Titanicu a Pánovi prsteňov. Čítané: (1)

TRAPAS Karin Haydu na verejnosti: TOTÁLNY VÝSMECH... Preboha, mohlo sa jej TOTO stať?!

06.05.2024 02:30 PRAHA - Ako sa hovorí - keď sa darí, tak sa darí. A slovenská herečka a moderátorka Karin Haydu vie o tom svoje. Hoci je vždy dokonale zladená, aj jej sa sem-tam podarí poriadny prešľap. Na vlastnej koži zažila trapas, na ktorý len tak nezabudne. Čítané: (1)

FINÁLE Let's Dance: Dámy a páni... TOTO je nový KRÁĽ tanečného parketu!

06.05.2024 02:30 BRATISLAVA - A je to tu! Tohtoročná séria Let's Dance dospela k svojmu veľkolepému finále. O titul kráľa a kráľovnej parketu zabojovali posledné tri páry, ktoré zúročili všetko, čo im dali vyše dva mesiace driny a tvrdých tréningov. Pozrite sa s nami, ako tento výnimočný večer prebiehal! Čítané: (1)

Bekim doplatil na prehrešok dovolenkárov: Z hotela ukradol, čo nemal!

05.05.2024 16:45 BRATISLAVA – Bekim Aziri rád vtipkuje a nie iba za mikrofónom či v stand-upoch. Žartíky trúsi na počkanie aj bežnej konverzácii. Čítané: (1)

Lýdia Eckhardt dala zákazníčke oblečenie ZADARMO: Čo sa stalo potom, ju ODROVNALO!

05.05.2024 16:45 BRATISLAVA - Lýdia Eckhardt opäť prichádza na scénu! Už onedlho ženskú dušu pohladí prehliadka jej modelov na ďalšej módnej šou s názvom Na kus reči. Nebudeme sa ale s otvorenými ústami a nadšením iba pozerať, ale aj počúvať vzácne slová. Čítané: (1)

Jakub Jablonský prehovoril o svojich veľkých SNOCH: TOTO by ste si o ňom nepomysleli!

05.05.2024 16:45 BRATISLAVA - Už dnes večer nás čaká finále tanečnej šou Let's Dance, no a najväčším favoritom na víťazstvo je pár v zložení Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová. Talentovaného herca však ešte predtým vyspovedali v RTVS, keďže bol hosťom šou Záhady tela. A umelec o sebe prezradil mnoho zaujímavých informácií, o ktorých ste nemali ani poňatia! Čítané: (1)

Emily Blunt prehovorila o krutom správaní slávneho režiséra: Totálne ju ponížil!

05.05.2024 16:45 LOS ANGELES - Prehovorila o svojich nepríjemných zážitkoch. Britská herečka Emily Blunt si počas svojej kariéry prešla takmer všetkým. Najnovšie prehovorila o jednom z najhorších pracovných zážitkov, za ktorý mohol podľa jej slov známy ruský režisér Andrei Konchalovsky . Čítané: (1)

Dvojičky Mariah Carey OSLÁVILI 13. narodeniny: Pozrite, ako už VYRÁSTLI!

05.05.2024 16:45 Rastú ako z vody. Dvojičky speváčky Mariay Carey a herca Nicka Cannona oslávili 13. narodeniny. Aha, akú parádnu oslavu im vystrojil hrdý tatino! Čítané: (1)

ŠKANDALÓZNY ROZCHOD markizáckeho páru: Šokujúce ODHALENIE... Podvádzala ma a je VYDATÁ!

05.05.2024 16:45 BRATISLAVA - Tak toto je obrovský šok! Už v januári sa prevalilo, že markizáckemu páru zo šou Love Island to v realite nevyšlo a rozišli sa. Niektorých táto informácia veľmi neprekvapila, ale to, čo vyšlo najavo štyri mesiace po ich rozchode, nečakal nikto. Adam Sedro svojej bývalke Venis poriadne zavaril! Čítané: (1)

DESIVÉ SPRÁVY o princeznej Kate: Prehovorila jej kamarátka... Prechádza si PEKLOM!

05.05.2024 07:15 LONDÝN - Koncom marca svet obletela správa o vážnych zdravotných problémoch princeznej z Walesu Catherine. Na sociálnej sieti Instagram verejne priznala, že bojuje s rakovinou a podrobuje sa preventívnej chemoterapii. Viac detailov o svojom stave však neprezradila. Aktuálne prehovorila jej kamarátka... A jej slová sú znepokojivé! Čítané: (1)

Kucherenko prehovorila o ZRADE v rodine: Ty ŠPINA prehnitá!

05.05.2024 07:15 BRATISLAVA - Pred pár týždňami pustili na slobodu exmanžela Silvie Kucherenko, Sergeja. Ten bol za mrežami za trestný čin porušovania povinností pri správe cudzieho majetku. Aktuálne blondínka prehovorila o osobe, ktorá ho vtedy zradila! Poriadne ostré slová. Čítané: (1)