Magazíny

Púchov: Skrytý klenot na mape Slovenska. Čo o ňom viete?

Destinácia.sk 28.03.2024 08:30 Medzi zelenými kopcami a šumiacimi riekami západného Slovenska leží malé mesto Púchov, ktoré svojou neopakovateľnou… Príspevok Púchov: Skrytý klenot na mape Slovenska. Čo o ňom viete? zobrazený najskôr Destinácia.sk. Čítané: (3)

Ako často by mali deti navštevovať zubára?

VZP.sk 29.03.2024 00:15 Hoci by sa mohlo zdať, že medzi najčastejšie ochorenia našej populácie patria napríklad žlčové kamene, zápal slepého čreva alebo cukrovka, The post Ako často by mali deti navštevovať zubára? first appeared on Vaše zdravie priorita | VZP.sk. Čítané: (2)

5 tipov, ako si vybrať šperky na svadbu

Na svadbe - svadobný magazín 28.03.2024 08:45 Čaká vás svadobný deň? Určite chcete, aby bol dokonalý. K tomu nepochybne patrí aj vizáž nevesty, ktorú krásne dopĺňajú šperky. Ak si s výberom šperkov na svadbu neviete poradiť, prinášame vám zopár tipov, ktoré vám výber uľahčia. Najprv šaty, potom šperky V prvom rade platí, že si vyberáte šperky k šatám a nie naopak. To znamená, že svadobné šaty by Príspevok 5 tipov, ako si vybrať šperky na svadbu zobrazený najskôr Na svadbe - svadobný magazín. Čítané: (2)

Tunisko a Turecko: Klenoty s ideálnymi podmienkami na celoročný relax

Destinácia.sk 28.03.2024 08:30 Medzi perlami Stredozemného a úžasnými výhľadmi Egejského mora ležia dve fascinujúce krajiny, Tunisko a Turecko.… Príspevok Tunisko a Turecko: Klenoty s ideálnymi podmienkami na celoročný relax zobrazený najskôr Destinácia.sk. Čítané: (2)

Nová éra poľovníctva: Otvorte sezónu s kvalitnou výbavou do náročných podmienok

Zálesáctvo.sk 28.03.2024 07:00 Poľovníctvo je odvetvie, ktoré sa s novými technológiami neustále vyvíja, a práve využitie poľovníckej termovízie a systémov pre nočné videnie je toho… The post Nová éra poľovníctva: Otvorte sezónu s kvalitnou výbavou do náročných podmienok appeared first on Zalesactvo.sk. Čítané: (2)

Nové partnerstvo s VMware – nové školiace príležitosti

Adresár.sk 29.03.2024 05:45 ALEF Training je od septembra 2023 certifikovaným a autorizovaným learning partnerom pre VMware a ponúka sériu školení, ktoré sa týkajú VMware vSphere (Install, Configure, Manage alebo Fast Track či Operate,... The post Nové partnerstvo s VMware – nové školiace príležitosti first appeared on Magazín Adresár. Čítané: (1)

Odvírovanie Webov na WordPress

Antivíry.sk 29.03.2024 05:30 Odvírovanie webov na WordPress je proces, ktorý sa zameriava na zlepšenie výkonu a rýchlosti vašej webovej stránky. Rýchlosť načítania webových stránok má veľký vplyv na používateľský zážitok a SEO . Tu je niekoľko krokov, ktoré vám pomôžu odvírovať svoju webovú stránku na WordPress: Vyberte si rýchly a spoľahlivý hosting: Kvalitný hosting je základom Príspevok Odvírovanie Webov na WordPress zobrazený najskôr antiviry.sk. Čítané: (1)

Pár užitočných tipov, ako vyriešiť záhradu na svahu

Zeleň.sk 29.03.2024 05:15 Máte záhradu, ktorá sa nachádza na svahu? Nezúfajte, nie je to žiadna tragédia. Bude vás to možno stáť viac energie, ale výsledkom… The post Pár užitočných tipov, ako vyriešiť záhradu na svahu appeared first on Zeleň.sk - Záhrada a voľný čas. Čítané: (1)

Tehlový obklad do interiéru: Vyberte si dokonalý odtieň pre váš domov

magazinbyvanie.sk 29.03.2024 05:15 Farby a materiály hrajú kľúčovú úlohu pri tvorbe atmosféry priestoru. Sú jedným z najdôležitejších nástrojov, ktoré dodávajú interiéru nezameniteľný charakter. Kým harmonizujúce odtiene prinesú do miestnosti súlad, kontrastné farby dokážu priestor efektívne oddeliť. Inšpirujte sa rozmanitými dizajnovými interiérmi, ktoré sme obohatili o tehlovú stenu. Stena s tehlovým obkladom dodá vašej obývačke, spálni či chodbe útulnosť The post Tehlový obklad do interiéru: Vyberte si dokonalý odtieň pre váš domov appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii. Čítané: (1)

Tehlový obklad do interiéru: Vyberte si dokonalý odtieň pre váš domov

Magazín bývanie.sk 29.03.2024 02:30 Farby a materiály hrajú kľúčovú úlohu pri tvorbe atmosféry priestoru. Sú jedným z najdôležitejších nástrojov, ktoré dodávajú interiéru nezameniteľný charakter. Kým harmonizujúce odtiene prinesú do miestnosti súlad, kontrastné farby dokážu priestor efektívne oddeliť. Inšpirujte sa rozmanitými dizajnovými interiérmi, ktoré sme obohatili o tehlovú stenu. Stena s tehlovým obkladom dodá vašej obývačke, spálni či chodbe útulnosť The post Tehlový obklad do interiéru: Vyberte si dokonalý odtieň pre váš domov appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii. Čítané: (1)

Neviete vybrať ten správny darček pre ženu? Dovoľte nám poradiť!

vasenoviny.sk 29.03.2024 01:45 Určite ste si už niekedy položili otázku, ako vybrať darčeky pre ženy? Vraví sa, že ženy sú častokrát náročné, no nie vždy to tak musí byť. Čo je však pravdou, väčšina žien zbožňuje darčeky. Čítané: (1)

Inovácie v gastronómii smerujúce k udržateľnosti

vasenoviny.sk 29.03.2024 01:45 V dnešnej dobe začínajú byť inovácie k udržateľnosti kľúčovými aspektmi vo všemožných odvetviach. Aj v oblasti gastronómie sa objavujú nové technologické riešenia, ktoré kombinujú efektívnosť, ochranu životného prostredia a zároveň lepšie služby pre zákazníkov. Čítané: (1)

Cestovateľ Ibrahimovič je prototypom človeka, ktorý si splnil sen

Popchips.sk 29.03.2024 00:30 Nemusíte ho mať radi. Nemusíte sledovať jeho zápasy, ba priam vám môže byť ľahostajné, že je to profesionálny futbalista. Zlatan Ibrahimovič si ale zaslúži váš rešpekt. Dnes má 38 rokov a píše skutočne zaujímavý, nielen športový, ale aj životný príbeh. Okrem toho, je veľkým športovým cestovateľom, veď vystriedal toľko klubov, že by z nich dokázal ... Príspevok Cestovateľ Ibrahimovič je prototypom človeka, ktorý si splnil sen zobrazený najskôr Popchips.sk. Čítané: (1)

Nové aspekty moderného rezidentského bývania

VZP.sk 29.03.2024 00:15 V súčasnosti sme svedkami rýchleho vývoja a technologického pokroku, ktorý zasahuje do každej oblasti nášho života, a rezidentské bývanie nie The post Nové aspekty moderného rezidentského bývania first appeared on Vaše zdravie priorita | VZP.sk. Čítané: (1)