Kávovú usadeninu nevyhadzujte do koša! Má veľa spôsobov využitia

03.05.2024 04:01  Kávová usadenina, alebo ak chcete ľudovo lógr, vzniká pri príprave kávy v automatickom kávovare, či po zaliatí tzv. tureckej kávy. V skorších dobách ju využívali veštkyne na predpovedanie budúcnosti, vy ju môžete využiť na praktickejšie účely. Neveríte? Prečítajte si náš článok a my vám prezradíme t ... Čítané: (1)

Dekorácia vianočného stola

03.05.2024 04:01  Tešíte sa s deťmi na Ježiška? Chcete si skrátiť čakanie na Štedrý večer? Porozmýšľajte o tom, v akom štýle tento rok vyzdobíte a prestriete stôl, aby sa všetkým jedákom slávnostne prestretý stôl páčil. Pri príprave štedrovečerného stola si dajte záležať Ešte máte čas dokúpiť nejaké dekorácie na vi ... Čítané: (1)

Ako odstrániť mastnotu z vašich kuchynských skriniek?

03.05.2024 04:01  Ako iste všetci viete, skrinky v kuchyni a najmä ich vršky, sú magnetom na usadzovanie mastnoty a prachu. Ako tej mastnote predchádzať a ako sa jej zbaviť? Minimálne raz za týždeň by ste mali čelá skriniek utrieť vlhkou handričkou, potom vysušiť mikrovláknovou utierkou. Usadzovaniu vám pomôže pred ... Čítané: (1)

Ako si na jeseň vylepšiť záhradu?

03.05.2024 04:01  Aj keď je na jeseň na záhrade veľa práce a času býva obvykle málo, je teraz ideálny čas na vylepšenie záhrady. Či už sa jedná o jednoduchý projekt, ako je vytvorenie záhradného kŕmidla, či stavbu novej lavičky, môže sa do práce zapojiť celá rodina. Pri spoločnej činnosti na čerstvom vzduchu si odd ... Čítané: (1)

Upracte si v knižnici – raz a navždy!

03.05.2024 04:01  Patríte k tým šťastlivcom, ktorí majú doma dostatok miesta na umiestnenie vlastnej knižnice? To je samozrejme skvelé, ale aby vám ju návštevy závideli, treba mať knižnicu zrovnanú, knihy zoradené, podľa nejakého jednoduchého kľúča a udržiavať v nej poriadok. Ako na to? Majte v knihách poriadok Aj ... Čítané: (1)

Čomu sa venovať na záhrade v júni?

03.05.2024 04:01  Samozrejme nejde odpovedať univerzálnym spôsobom, záleží, či máte záhradu v nížine, alebo v podhorí, ale v júni je na záhrade vždy dosť práce. Síce už máte určite všetko zasadené, v skleníku sa už môžete chváliť úrodou, ale údržba záhrady je nekončiaci proces a nesmiete ju zanedbať ani v júni. Zás ... Čítané: (1)

Pred návratom do školských lavíc nezabudnite doma upratať

03.05.2024 04:01  Prázdniny ubehli ako voda a už pomaly, ale určite začínate pripravovať aktovky a oblečenie na prvý školský deň. Čo si budeme rozprávať, cez prázdniny majú deti, rovnako ako my, voľnejší režim, tiež trávia viac času doma a tak dokážu urobiť naozaj riadny neporiadok. Do toho pobyty na dovolenke, u b ... Čítané: (1)

Farebné trendy na maľovku na rok 2022

03.05.2024 04:01  Rozhodli ste sa, že si v novom roku trošku prerobíte bývanie. Najľahšou cestou je maľovka interiérov. S modernými farbami to zvládne takmer každý. Viete, aké sú trendy bary na maľovku v roku 2022? Poďte si o tom prečítať! Tmavé farby Tmavých farieb sa horšie zbavuje, ale stále sa vracajú do módy ... Čítané: (1)

Ako podľa vás vonia jeseň?

03.05.2024 04:01  Určite už ste si to doma jesenne vyzdobili, pridali na pohovku pár hrejivých plédov, ale stále doma necítite jesennú náladu? Je na čase do vášho interiéru dodať jesennú vôňu. Až potom bude jesenná atmosféra u vás doma dokonalá. Ako na to? Najľahším a najlacnejším spôsobom, ako dodať vôňu, je upiec ... Čítané: (1)

Na záhradu nezabúdajte ani v zime

03.05.2024 04:01  Aj keď máme vianočné sviatky a väčšina z nás má dovolenku, mali by sme aj teraz v zime skontrolovať záhradu a inokedy to urobiť, než v čase voľna. Až vás bude nudiť prejedanie sa cukrovinkami, vydajte sa na prechádzku na svoju záhradku. Na čerstvom vzduchu sa vám urobí lepšie, navyše si záhradu skon ... Čítané: (1)

Kam upratať nepotrebné sezónne vybavenie

03.05.2024 04:01  Na konci leta väčšina z nás preberie skrine, vytriedi malé oblečenie, deťom pripravíme pomôcky do školy a pomaly, ale určite začneme upratovať letné športové potreby a oblečenie. Kam ale s nimi? Do pivnice? Na povalu? Do garáže? A čo keď bývate v byte a nemáte prebytok voľného priestoru? Navyše mu ... Čítané: (1)

Montáž kuchýň Ikea od Prometod - prenechajte montáž vašej kuchyne profesionálom

03.05.2024 04:01  Krásna kuchyňa je perlou domácnosti obzvlášť, keď je správne namontovaná a všetko funguje tak, ako má. Zverte nám montáž svojej novej kuchyne IKEA a kochajte sa perfektným výsledkom. Zverte montáž kuchyne do rúk odborníkov 5 krokov k dokonalej kuchyni IKEA Plánujete vybrať si kuchyňu v IKEA? Máme ... Čítané: (1)