SUV na každú situáciu? Taký je Opel Grandland. Objavte jeho schopnosti

31.01.2023 18:15 Dnešné požiadavky na moderné autá sú najväčšie v histórií automobilov. Vytvoriť rodinné vozidlo, ktoré prináša dávku pohodlia, zvládne odolávať nerovnostiam, ponúkne slušný výkon a prejsť všetkými požiadavkami a štandardmi. Okrem toho má slúžiť po dlhé roky, ponúknuť moderné technológie a ísť s dobou. Je toho priveľa? Pre Opel Grandland nie. Do modernej rodiny Zaujímavosťou tohto modelu je dizajn a farebné variácie. Toto vozidlo vám skrátka utkne v pamäti a vždy sa budete tešiť na najbližšiu jazdu. Už len myšlienka na to, že vám v garáži stojí biele, sivé, čierne či červené SUV vo vás bude prebúdzať túžbu na výlet. Opel Grandland je ten druh auta, ktoré stretnete na parkovisku pri lyžiarskom stredisku. Spoločne so strešným nosičom či autoboxom sa z neho stane dovolenkové vozidlo. Vyrazte zážitkom napred. Či to bude Opel Crossland alebo Opel Mokka necháme na vás. Nuda v ňom nehrozí Vďaka infotainmentu s Pure panel displejom sa len tak nestratíte. To platí pre praktickú navigácií ale aj v samotnom systéme, ktorý ponúka len tie najdôležitejšie informácie. Nechýba ani možnosť pripojenia cez Apple CarPlay či Android Auto. Displeje však nie sú jediná vec, ktorá vás počas jazdy zabaví. O tom svedčí aj pohon, ktorý má na starosti 96-kilowatový motor. Podľa preferencií je k dispozícií naftová aj dieselová verzia s manuálnou či automatickou prevodovkou. Na svoje si tak príde každý. Bezpečnosť na prvom mieste Modernému automobilu nesmú chýbať asistenti, ktorí vodičovi zjednodušujú šoférovanie. Opel Grandland ich má hneď niekoľko. Napríklad automatické núdzové brzdenie, parkovací asistent, asistent na sledovanie jazdných pruhov a ďalšie. The post SUV na každú situáciu? Taký je Opel Grandland. Objavte jeho schopnosti first appeared on Motor.sk - Motoristický lifestylový magazín.

Stroje CAT z druhej ruky vám poslúžia ešte roky

31.01.2023 18:15 Nákup novej techniky dokáže firemným rozpočtom riadne zamávať. Našťastie, existujú riešenia, ako pri ňom môžete ušetriť. Jedným z nich sú použité stroje, ktoré môžete získať aj so zárukou. Prečítajte si, aké sú ich výhody. Kupujete bager? Ide to aj lacnejšie Investícia do stavebných strojov patrí v rámci firmy medzi tie najvýznamnejšie. Taký nový bager, dozér, nakladač či The post Stroje CAT z druhej ruky vám poslúžia ešte roky appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.

Stroje CAT z druhej ruky vám poslúžia ešte roky

31.01.2023 18:15 Nákup novej techniky dokáže firemným rozpočtom riadne zamávať. Našťastie, existujú riešenia, ako pri ňom môžete ušetriť. Jedným z nich sú použité stroje, ktoré môžete získať aj so zárukou. Prečítajte si, aké sú ich výhody. Kupujete bager? Ide to aj lacnejšie Investícia do stavebných strojov patrí v rámci firmy medzi tie najvýznamnejšie. Taký nový bager, dozér, nakladač či The post Stroje CAT z druhej ruky vám poslúžia ešte roky appeared first on Magazín bývanie | Magazín o bývaní, záhrade, stavbe a rekonštrukcii.

Akvárium a kobercové rastliny

31.01.2023 08:17 Tak hneď v úvode treba podotknúť, že v prípade kobercových rastlín sa jedná o jeden z najnáročnejších typov rastlín v akváriu. Ich špecifikom je to, že dorastajú do výšky maximálne 10 cm, ďalej je pre tieto rastliny typické, že majú krátky koreňový systém a rastú do strán. Ako ich pestovať? Čítajte ďalej. Aby sme mohli úspešne kobercové rastliny pestovať, tak prvým základným krokom bude zaistenie vhodného ílovitého substrátu s potrebným obsahom živín. Tu by sme určite mali uvažovať o substráte s nízkou frakciou, aby sa nám podarilo rastlinky dobre zasadiť. Pri sadení je ideálne mať hladinu vody len pár centimetrov The post Akvárium a kobercové rastliny appeared first on Magazín SEN.

Ako sa starať o obočie? Toto sú naše tipy!

31.01.2023 08:17 Možno by ste neverili, no správna starostlivosť o obočie vie byť teda poriadne náročná. Musíte vedieť, ako to správne robiť, v opačnom prípade by totiž mohlo dôjsť ku rôznym komplikáciám, po ktorých rozhodne netúžite. Starostlivosť o obočie musí byť vykonávaná správne. Nesprávnym vytrhaním obočia si totiž viete obočie poškodiť. Budete musieť čakať dovtedy, kým jednoducho The post Ako sa starať o obočie? Toto sú naše tipy! first appeared on Banner.sk.

Aktuálny prehľad trendov vo svete Managementu a financií vďaka MBA štúdiu

31.01.2023 08:17 Čo spraví každý správny manažér, podnikateľ, riaditeľ ako prvé, keď príde ráno do svojej kancelárie? Prečíta si noviny, ale iné periodikum. Prečo? Pretože každý správny výkonný pracovník chce a potrebuje byť v obraze. Netreba však denne čítať rôzne články a dohľadávať si aktuality na internete. Krok s aktuálnymi trendami udržíte najlepšie vďaka MBA štúdiu. Štúdium MBA, alebo aj Master The post Aktuálny prehľad trendov vo svete Managementu a financií vďaka MBA štúdiu appeared first on bankar.sk.

Čo sa oplatí k tepelnému čerpadlu – radiátor alebo podlahovka?

31.01.2023 08:17 Otázka zdroja tepla patrí v tomto období do tých frekventovanejších a mnohí z nás sa prirodzene pýtajú, aké riešenie je to najvýhodnejšie… The post Čo sa oplatí k tepelnému čerpadlu – radiátor alebo podlahovka? appeared first on eMagazin.sk.

Cisco či AWS? S ALEF Training sa zdokonalíte v oboch

31.01.2023 08:17 Blade servery Cisco a platformy Amazon Web Services patria medzi kráľov v oblasti IT. Nemožno sa preto čudovať, že po odborníkoch na… The post Cisco či AWS? S ALEF Training sa zdokonalíte v oboch appeared first on eMagazin.sk.

Chcete naštartovať váš milostný život? O vašu výdrž sa postará Proerecta

31.01.2023 08:17 Problémy s erekciou trápia nejedného muža. Vo veľa prípadoch sú pridruženým problémom iných ochorení, a v určitých situáciách môžu dať zabrať aj našej psychike. Vedeli… The post Chcete naštartovať váš milostný život? O vašu výdrž sa postará Proerecta appeared first on eMagazin.sk.

Ako vyberať kuchynské spotrebiče? Tip na výhodný nákup

31.01.2023 08:17 Ak práve staviate nový dom, zariaďujete si byt alebo prerábate, výberu kuchynských spotrebičov sa rozhodne nevyhnete. Vzhľadom na to, že ide o pomerne veľkú investíciu, mala by tomu zodpovedať aj ich životnosť. Navyše, väčšina z nich vám bude slúžiť takmer každý deň, takže určitý komfort pri používaní by mal byť samozrejmosťou. Veľkosť kuchyne Kým ženy sa pri výbere akýchkoľvek spotrebičov, nielen tých kuchynských, pozerajú najmä na dizajn, technická stránka zostáva často na mužoch. Prvým a zároveň najdôležitejším krokom, od ktorého sa odvíjajú aj tie ďalšie, je samotná veľkosť kuchyne vo vzťahu k členom v domácnosti. V prípade, že ste viacčlenná The post Ako vyberať kuchynské spotrebiče? Tip na výhodný nákup first appeared on Časopis Home.sk.

Počuli ste už o chladovej alergii? Možno ňou trpíte aj vy!

31.01.2023 08:17 Trpíte alergiou na chlad? Kýchanie či nepríjemný kašeľ si mnohí spájajú predovšetkým s alergiou na peľ, ktorá dokáže potrápiť počas jari a letných mesiacov. Čo ale znamená, ak tieto príznaky pociťujete v zime? Možno ide o alergiu na chlad! Alergia na chlad sa prejavuje nielen kýchaním, ale aj kožnými problémami, akými sú začervenanie, či svrbenie. Alergia príznaky často maskuje Príspevok Počuli ste už o chladovej alergii? Možno ňou trpíte aj vy! zobrazený najskôr Wellness magazín.

Preprava z Anglicka na Slovensko bez ťažkostí? Nikdy nebolo nič jednoduchšie!

31.01.2023 08:17 Potrebovali by ste prepraviť zásielku či akýkoľvek tovar zo Slovenska do Anglicka alebo opačne? Mali by ste si teda zvoliť spoľahlivú prepravnú spoločnosť, ktorá váš náklad prepraví bez akýchkoľvek ťažkostí. Prvým kritériom pri vašom rozhodovaní by malo byť to, aký typ nákladu potrebujete prepraviť. Ide iba o jeden list či balík alebo je vašim cieľom prepraviť Príspevok Preprava z Anglicka na Slovensko bez ťažkostí? Nikdy nebolo nič jednoduchšie! zobrazený najskôr Wellness magazín.

Deti na trampolíne

31.01.2023 08:17 Keď sme kupovali záhradu, plánovali sme nielen zeleninové záhony a ovocný sad. Naším cieľom bolo tiež získať miesto na oddych mimo ruchu mesta a priestor, kde by sa aj malé deti cítili bezpečne. V našom prípade ide o budúce vnúčatá. Stále mám spomienky na to, ako rád som chodieval k babičke na dedinu, behal po ... Príspevok Deti na trampolíne zobrazený najskôr Popchips.sk.

Preprava tovaru z Turecka na Slovensko | Na akú firmu sa obrátiť?

31.01.2023 08:17 Ak potrebujete doručiť svoj tovar do Istanbulu, Ankary, Bursy či iného tureckého mesta, alebo vás naopak zaujíma preprava tovaru z Turecka na Slovensko, mali by ste vedieť akému prepravcovi zveríte váš náklad do rúk. Treba si vyberať pozorne a zvoliť tú najvhodnejšiu prepravnú spoločnosť, ktorá ma overené skúsenosti. Ako na to a čo všetko má prepravná The post Preprava tovaru z Turecka na Slovensko | Na akú firmu sa obrátiť? appeared first on ÚSPEŠNÝ.SK | Internetový magazín pre úspešných.

Prichádza to náročné rozhodovanie – čo kúpiť blízkym pod stromček?

30.01.2023 14:17 Vianoce sú predovšetkým časom pokoja, oddychu a rodiny. Či už chceme alebo nie, tak darčeky sú ich prirodzenou súčasťou, je úplne prirodzené, že po celom roku chceme obdarovať svojich priateľov či blízkych. Samozrejme, nemusí to byť o kvantite a hodnote, často stačí dobrý úmysel a niečo, čo naozaj zahreje pri srdci. Preto je dobré poznať zaujímavé tipy na vianočné The post Prichádza to náročné rozhodovanie – čo kúpiť blízkym pod stromček? appeared first on salkakavy.sk.